Racuch Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 dawno nie zaglądałem ale jestem pod wrażeniem, spoko kibelek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam wszystkich, po okresie stagnacji jaki niestety zagościł w mojej obudowie nadszedł czas na małe zmiany... Oto co z nich wyszło. Krótka specyfikacja zmian względem poprzedniej wersji: W samym układzie w zasadzie zmienił się tylko blok na CPU i jest to HeatKiller LC 3.0. Sama obudowa zyskała nieco inne wnętrze. Wszystkie szpecące dziury zostały wyłożone elementami ze szczotkowanej stali nierdzewnej, kabelki skrzętnie (choć nie do końca) ukryte, płyn to już standardowo Feser One tym razem niebieski. Całość po ogólnym ogarnięciu prezentuje się następująco: pozdr Lag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 dobry gust + poczucie estetyki = fajne wc tak jak w tym przypadku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazza Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Kolory fajnie skąponowane, jednak nie tylko czarne wnetrze ładnie wygląda. Ogólnie całosć bardzo mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Dwie rzeczy: trochę cienkie węże(preferuję "grube") oraz taśma na 8pin od mobo... A tak to ślicznie gra i buczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Elegancko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Dokładnie - wszystko gra i buczy, czy buczy i gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Dwie rzeczy: trochę cienkie węże(preferuję "grube") oraz taśma na 8pin od mobo... A tak to ślicznie gra i buczy. Węże to 16 mm więc nie, aż takie cienkie ;] a taśma cóż no nie bardzo jest inna opcja z tego względu że to dorabiana przedłużka zasilania. THX za komenty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Jest pięknie Jedyna rzecz, którą bym zmienił, to zamiana miejscami złączek na boczku SB, aby węże się nie krzyżowały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Jest pięknie Jedyna rzecz, którą bym zmienił, to zamiana miejscami złączek na boczku SB, aby węże się nie krzyżowały :) Sprawdzone, niestety powstaje wtedy zbyt duże naprężenie na blok powodowane przez bardzo ostro zawinięty wąż. Istnieje wtedy spore ryzyko uszkodzenia chipsetu... więc pozostanę przy obecnym rozwiązaniu. Dzięki za sugestię. Edytowane 27 Lutego 2010 przez Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Lagier ; kibelek syci :D Co to za grafa i blok na niej ? Srubki mogles lekko podciac z bloku gpu ( wiem, ciach!lek sie czepiam ). I myslalem, ze masz caly zestaw na mobo, a Ty wsadziles swifa na mostek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Kocham Cię . Wyjdziesz za mnie ? nie odmawiaj proszę więcej fot plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) Lagier ; kibelek syci :D Co to za grafa i blok na niej ? Srubki mogles lekko podciac z bloku gpu ( wiem, [ciach!]lek sie czepiam ). I myslalem, ze masz caly zestaw na mobo, a Ty wsadziles swifa na mostek ;) Grafa to XFX 8800GS XXX, a blok to Aquagra FX jedyny taki FC jaki znalazłem w DE, który na tą grafę pasuje :) co do śrubek to przyznaję, masz rację :) EDIT: całego mobo by mi chłodnica nie pociągnęła... i tak już ledwo zipie... Kocham Cię . Wyjdziesz za mnie ? nie odmawiaj proszę więcej fot plz Zabiłeś mnie tym tekstem :D :lol: :plom: Edytowane 28 Lutego 2010 przez Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ale to nie ja powiedzialem :D Arni cos do Ciebie poczul. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Ale to nie ja powiedzialem :D Arni cos do Ciebie poczul.Trójkącik ? :> Lagier dawaj więcej fot już! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Trójkącik ? :> Lagier dawaj więcej fot już! Devilek masz racje cytowalem "z palca" i tak wyszlo ;] @Arni ale w tej nudnej i wysluzonej budzie nie ma juz co pokazywac :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 ślicznie wyszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...