Lewarek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Gdy go uruchamiam za pierwszym razem mi sie nie wlacza dopiero za drugim. Co mam zrobic??? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Sprawdź zasilacz i ramy. np. pożycz od kogoś ramy i je wsadź, potem z powrotem swoje. Jeśli to nie pomoże to być może jest to zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 moze to byc jeszcze wlacznik albo kable Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Gdy go uruchamiam za pierwszym razem mi sie nie wlacza dopiero za drugim. Co mam zrobic??? :oops:A może trzeba go na lewarku podnieść? :lol: Nie mogłem się powstrzymać. Prawdopodobnmie winny jest zasilacz, jak już ktoś wcześniej zauważył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 mi tez sie dzieje tak ciagle prawie. szlyszalem ze to jest z tego, ze ramy sa przy starcie zimne i dopiero za którymstam razem rusza komp (u ciebie za 2). moze tak, moze nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Zresetuj BIOSA Mi pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...