palantunio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam 3 urządzenia. Dwa dyski hdd ata i nagrywarkę dvd. W mojej płycie głównej jest tylko jedno wejście na taśmę hdd do której można podłączyć 2 urządzenia. Jak mogę podłączyć wszystkie 3 urządzenia jednocześnie? Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez palantunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dziwną płytę masz. Możesz podać model? Coś mi się nie chce wierzyć że tylko jeden kanał IDE jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Przykładowo w abicie ip35-e jest tylko jeden kanał ide. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ASUS P5GDC PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermaltake Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ASUS P5GDC PROpierwszy lepszy sklep elektroniczny i kupujesz rozgałęźnik i wszystko gra; a tak proforma nie da się podłączyć cd romu poprzez kabel do hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 pierwszy lepszy sklep elektroniczny i kupujesz rozgałęźnik i wszystko gra; a tak proforma nie da się podłączyć cd romu poprzez kabel do hdd :blink: 1. Nie istnieją takie rozgałęzniki bo pod jeden kanal IDE mozna podłaczyc tylko 2 napędy 2. HDD i CD uzywają takich samych taśm... Mam 3 urządzenia. Dwa dyski hdd ata i nagrywarkę dvd. W mojej płycie głównej jest tylko jedno wejście na taśmę hdd do której można podłączyć 2 urządzenia. Jak mogę podłączyć wszystkie 3 urządzenia jednocześnie? Wymien jeden napęd na SATA lub dokup(do wyboru) a )Kontroler na PCi B ) Konwertel IDE-SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palantunio Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Dzięki! ;] Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez palantunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...