kajsper Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam! Nadeszla dla mnie chwila w ktorej musze przejsc z mojego starego, wysluzonego desktopa na nowego notebooka Jednak tak sie sklada, ze zupelnie nie jestem zorientowany w dzisiejszych firmach i technologiach, w zw. z czym potrzebowalbym pomocy od kogosc znajacego sie na rzeczy. czego szukam: -dobra matryca, wysokiej rozdzielczosci 17" (do Photoshopa, Corela, CADa) -duzo RAMu, -szybki procek, Wsio tak, zeby dobrze dzialaly wyzej wymienione programy. Zastanawiam sie tez nad sprowadzeniem lapa zza granicy. Czy to dobre rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Heya Tak to może sobie każdy napisac :) Dużo nie pomogłes :wink: Na początku podaj cenę max jaką mozesz przeznaczyć na lapka i troszkę wiecej na temat czego od niego wymagasz... Proponuje też po tym konkretnym przeanalizowaniu moich zaleceń, odwiedzić stronke www.skapiec.pl ( wybierz zakładkę dotyczacą lapków ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 podaj cenę i bedziemy cos szukac.... narazie mogę ci polecic dobre firmy notebookow: Toshiba HP IBM Dell popatrz na ofetę tych firm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajsper Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ok ok, faktycznie troche wiecej konkretow napisze :) Cena tak do 5000 zl, laptop potrzebny mi jest studiow i pracy- obsluga Photoshopa, Corela i 3dmaxa, ARchiCADa- szybkosc renderow,praca z duzymi rozdzielczosciami itp. W gierki bym pogral czasem, ale rzadko i niekoniecznie jakies nowosci, wiec nie jest to wazne kryterium. POlazilem po okolicznych sklepach z laptopami i w oko wpadl HP Pavilion dv 9500 i toshiba a200 1 hv. Jednak wybor w moim miescie jest za maly, ja za malo wiem na ten temat i wole sie popytac madrzejszych, bo nie chce sie naciac. Takze dzieki za wszelka pomoc i czekam na dalsze posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ok ok, faktycznie troche wiecej konkretow napisze :) Cena tak do 5000 zl, laptop potrzebny mi jest studiow i pracy- obsluga Photoshopa, Corela i 3dmaxa, ARchiCADa- szybkosc renderow,praca z duzymi rozdzielczosciami itp. W gierki bym pogral czasem, ale rzadko i niekoniecznie jakies nowosci, wiec nie jest to wazne kryterium. POlazilem po okolicznych sklepach z laptopami i w oko wpadl HP Pavilion dv 9500 i toshiba a200 1 hv. Jednak wybor w moim miescie jest za maly, ja za malo wiem na ten temat i wole sie popytac madrzejszych, bo nie chce sie naciac. Takze dzieki za wszelka pomoc i czekam na dalsze postyMoże spróbować poszukać mniejszego lapa o dużej rozdzielczości np. asus F3JP wątek na forum purepc jakaś recka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Dołożysz troszke i masz to co ja teraz/ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...