Jump to content
DiJo

Krótki Filmik

Recommended Posts

eh.. nigdzie tak nie besztają jak na forum blender.pl :D już sie nastawiłem że tu też bedzie to samo ;) może kiedyś jeszcze uda sie zrobić jeden filmik, jak bede miał cierpliwość do tego :P bo strasznie zamula kompa

eh.. nigdzie tak nie besztają jak na forum blender.pl :D już sie nastawiłem że tu też bedzie to samo ;)

spoko my tu besztamy np za moding :D.. zrób obudowe to Ci pojedziemy :lol: :D, we wszystkim innym możesz być mistrzem świata... :twisted: Edited by PelzaK

spoko my tu besztamy np za moding :D.. zrób obudowe to Ci pojedziemy :lol: :D, we wszystkim innym możesz być mistrzem świata... :twisted:

chyba już to zrobiłeś (obudowa dysku na usb) ;) Za to za obudowe kompa mi sie nie dostało :) była dawno dawno, później poszukam linka

ta animacja ile się renderowała? Bo ja podobne robiłem przy użyciu ageia physx (i newton game dynamics) w czasie rzeczywistym, tylko że miałem ze 400 pudełek ułożonych w ten sposób :)

w GE jest ok. 20fps na mojej karcie. Można przy tym zapisać krzywe IPO i później renderować animacje - wtedy jedna klatka trwa ok 10 sekund ;) Za jakiś czas będe próbował pobawić się z GE + soft body, może jakaś większa animacja :) Póki co walcze ze sterownikami nvidii :damage_wall:

a możesz mi powiedzieć bo mnie wczoraj szlag trafiał, kiedy łączyłem obiekty z armaturą... Czy w ogóle jest możliwość, żeby pojedyncza kość kontrolowała cały obiekt? Np robisz sobie lampkę biurkową i chcesz żeby jedna z kości kontrolowała cały reflektor - bo normalnie to kości zniekształcają siatkę (najbliższe wertexy).. a ja chcę animować bez zniekształcania. A ten mi ciągle naciąga siatkę jak ruszam armaturą :)

Edited by PelzaK