Skocz do zawartości
brolly666

Czy Warto Kupic Karte Dzwiekowa, Jesli Mam...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Logitecha X530 i osmio kanalowa zintegrowana karte dzwiekowa AC 97 na plycie glownej Gigabyte k8ne rev.2 I tu moje pytanie, czy warto kupic jakas inna karte dzwiekowa do 100 zl?? Dodam, ze ta sprawuje sie calkiem niezle... a przynajmniej tak mi sie wydaje. Glosnikow uzywam do wszytkiego czyli filmy ( to w najmniejszej czesci) gry i sluchania muzyki a dokladniej metalu. Czy zauwaze jaka kolwiek roznice po zmianie karty na jakos do 100 zl??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na twojej płycie jest układ realteka alc850 a on wcale juz nie jest taki zły i wg mnie zamiana na jakąś tanią dźwiękówkę nie będzie zbyt opłacalna. Mam równiez realteka alc850 dźwięk jest czysty a o żadnych zakłóceniach nie ma nawet mowy.

Edytowane przez kiltel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestescie tego pewni?? Ona wspiera EAX itp?? Bo wlasnie jutro mialem jechac po karte... Myslicie ze ta wystarczy?? W ogole gdzie moge poczyatc cos wiecej o tej zintegrowanej dzwiekowce??

A jeszcze dodam ze mam Windowsa viste home basic premium i sterowniki to tej dzwiekowki sciagaja sie same przy aktualizcji wiec one wystarcza czy szukac jakis innych??

Edytowane przez brolly666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi