mikaelus Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 http://www.oniona.com/html/techniki/cudate...chniki/113.html Zobaczcie to! Kurde szkoda, że zdjeć nie ma :P Buhehehe ciekawe gdzie coś takiego można kupić? :) Może będą mieli w Komputroniku? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Juz slyszalem o tej zabawce. Koles po prostu wykonuje ruchy frukcyjne i z taka sama szybkoscia panienka jest zadowalana. Tylko co zrobic jezeli bedzie lag ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Bez sensu - ja tam wole robić takie rzeczy na rzywo z panną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Bez sensu - ja tam wole robić takie rzeczy na rzywo z pannąCo ty nie powiesz. A jak panna wyjedzie na druga polkule swiata ? Zawsze sobie mozecie dogodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Bez sensu - ja tam wole robić takie rzeczy na rzywo z panną jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ROTFL :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Bez sensu - ja tam wole robić takie rzeczy na rzywo z pannąCo ty nie powiesz. A jak panna wyjedzie na druga polkule swiata ? Zawsze sobie mozecie dogodzic. To bym się wolał wstrzymać (można) lub załatwiać sprawę ręcznie. W najgorszym razie gdzieś na trasie. Ale z kompem??!!?? To już zboczenie!! Gumowe lale są lepsze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 (...) Gumowe lale są lepsze!!No - napewna sie nie zawieszą, ale co, jeśli osoba waży gdzieś ponad 120 kilo ??? Czy lala wytrzymie ??? Komp napewno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 (...) Gumowe lale są lepsze!!No - napewna sie nie zawieszą, ale co, jeśli osoba waży gdzieś ponad 120 kilo ??? Czy lala wytrzymie ??? Komp napewno :PEhm... Ja waże niecałe 120... Poz tym wydaje mi się, że lale wytrzymują coś około 150 kg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 (...) Gumowe lale są lepsze!!No - napewna sie nie zawieszą, ale co, jeśli osoba waży gdzieś ponad 120 kilo ??? Czy lala wytrzymie ??? Komp napewno :PEhm... Ja waże niecałe 120... Poz tym wydaje mi się, że lale wytrzymują coś około 150 kg ;)Spoko 8) Ja waże coś koło 90 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Paranoja :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ROTFL ;P hehe... juz to widze - na screenie obraz z webcama , na prawym dolnym rogu - lagometer ;] Jessu , ludzie wiedza jak przerobic pomysl na kase ;/ Ja dziekuje ... postoje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 nie no to juz lekkie zboczenie - to ciekawe jak ktos serio bedzie chcial dziecko zrobic - to niby jak kurna gonady tez beda przenoszone przez druty telekomunikacyjne bezsens - swiat schodzi na psy jednym slowem - zrobili to tylko zeby zgarnac gruba kase ehhhh szkoda gadac jak to juz bylo mowione w rzeczywistosci na zywo jest lepiej niz kurna z kompem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 I 3eba kompa czyscic ;PPPPP lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 I 3eba kompa czyscic ;PPPPP lol BLEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 no nie to juz przesada :( :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Leprzym pomysłem byłby programowalny sen - ot lądują u ciebie w łóżku panienki o których marzysz heh......wet dreams :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ludzie sie maja po<span style="color:red;">[ciach!]</span>e pomysly :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 hyhhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 I 3eba kompa czyscic ;PPPPP lol BLEEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: Tam jest napisane, że się to montuje w miejsce stacjii dyskietek.....pewnie w wersjii super delux będzie w 5.25"....kurde...ciężko mi to sobie wyobrazić.......żeby kompa posuwać?! I to jeszcze w obudowę?!!! :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ZBOCZEŃCY :lol: :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Wiecie, poz tym można jeszcze wirusa złapać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Gorzej jak toś się zagalopuje i o zasilacz zachaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 buahahahhaahhaahhah co to ludzie nie wymysla:PPPPPPPPPPPPPPPPP ale porycie:))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 W mojej obudowie by się nie dało, ale żadna strata, bo posuwanie kompa to chyba najgłupsza rzecz na świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 A jak ktoś ma odsłonięty wentyl z przodu i otwór po pijaku pomyli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Nie kochacie swoich komputerow? ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 przeciez to to male musi byc jak zamiast flopa wlazi... przeciez zaden normalny sie tan nie zmiesci :P chyba ze w stanie spoczynku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 ROTFL. Nie moge no poprostu usmiałem się po pachy. :] Mi to jkąś ściemą zalatuje alobo maxymalnym zboczeniem. BTW kiedyś czytałem o kombinezonach spełniających podobne funkcje. A dymanie w obódowe? PARANOJA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 NO nie no ,żeby takie coś wymyśliś to trzeba być zjebem .Normalniemyslelem ze pekne ze smiechua pozatym jak sie tam ma zmieścic ,a wyobrazacie sobie wersje dla pań :lol: bo ja juz to widze długie i wystajace z floopa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...