rokfol Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 niewiem co jest grane mam xp bez paka 2 .i wszystko jest ok. do puki nie zainstaluje pak2.po zainstalowaniu niechce mi sie wylaczac monitor.pisze trwa zamykanie systemu .dysk twardy sie wylacza,a procesor i monitor za cholere niechca zgasnac.czy ktos moze wie co za fatum. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@+ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 masz oryginalny system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokfol Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 niejest orginalny.ale na starszych plytah bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mamy zgadywać jaki masz sprzęt? Kup oryginał ze zintegrowanym pakiem i będzie po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Albo poszukaj o zarządzaniu energią (APM) w Windows, bo wersja Windows nie ma tu znaczenia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokfol Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nieda rady ustawic w zarządzaniu energia.a plyte mam fujitsu siemens d1607.z biosem phoenix :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...