RafaelEdi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 chciałbym kupić sobie dobrego laptopa tak w granicach 5 tys zł moze być ciut wiecej. zależy mi zeby mial troche pod maską i matryce 15" i był w miarę dobrze wykonany jak za te pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Przesadziłeś. Opisz co chcesz na nim robić itd. Jak dla mnie jedynym dobrze wykonanym lapkiem w tej cenie jest IBM T60 ( nie 61 ! ), ale sobie na nim nie pograsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafaelEdi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Przesadziłeś. Opisz co chcesz na nim robić itd. Jak dla mnie jedynym dobrze wykonanym lapkiem w tej cenie jest IBM T60 ( nie 61 ! ), ale sobie na nim nie pograsz. czasem chciałbym w cos zagrać. musi miec wbudowaną kamerke 1.3 mpx i mikrofon, 1gb ramu, core2duo, min4usb, dysk ponad 100gb, czytnik kart pamięci, bluetooth ekran 15 cali z wysoka rozdzielczością i karte grafiki z serii geforce 8xxx. i najlepiej żeby działał na nim linux. zastanawiam się nad asusem F3SV-AS021C i chciałbym sie dowiedzieć co wy o nim cądzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 DELL VOSTRO CORE2DUO 1,6GH/120GB NVidia8400M 2750zł. Za tą kasę, myslę, że się opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 czasem chciałbym w cos zagrać. musi miec wbudowaną kamerke 1.3 mpx i mikrofon, 1gb ramu, core2duo, min4usb, dysk ponad 100gb, czytnik kart pamięci, bluetooth ekran 15 cali z wysoka rozdzielczością i karte grafiki z serii geforce 8xxx. i najlepiej żeby działał na nim linux. zastanawiam się nad asusem F3SV-AS021C i chciałbym sie dowiedzieć co wy o nim cądzicie Gdybyś troszkę poszperał w opcji SZUKAJ to już byś wiedział co sądzimy ... Ja sądze o nim dobrze B-) Patrz... moj opis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafaelEdi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a jak on sie ma do obsługi przez system linux?? wie ktos? i jeszcze jedno czy moge na nim zainstalować windowsa xp? pytam bo tak z ciekawośći popatrzyłem za sterownikami i sa tylko na viste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Pytania odnośnie wyboru laptopa kierujemy do odpowiedniego działu !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...