Druss Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Kupilem dzisiaj ta plyte i mam pytanie czy bede musial zmienic mojego chiefteca 450. Otoz na plycie znajduja sie dwa sloty zasilania ktore nie wiem czy musza byc obsadzone w pelni a jesli nie to co na tym strace. Jeden slot to 8-pin ATX 12V Power Connector, w ktorym rekomedowane jest podlaczenie 8pin zasilania ale jest tez mozliwosc podlaczenia standardowej 4pin wtyczki. Drugi slot to Exclusive Graphics Power Connector tak zwany molex na plycie glownej szczerze mowiac to nie wiem czy cos bedzie nie tak jak tego nie podlacze, czy trzeba to podlaczac bo bedzie lepiej. Mam MSI 7900GTO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 do 8pin eps wloz 4pinowego p4 i sie nic nie stanie, natomiast ten eksklusiv cos tam to jest jakies tam syabilizowanie napiecia dla 2 kart gdy sa w sli i w sumie jak podlaczysz standardowe 6pin do grafiki to bedzie to zwisac i powiewac, czy bedzie wpiete czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Rzeczywiscie z wpietym tylko 4pinowym zasilaniem nie ma zadnych anomalii i wszystko chodzi stabilnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 a ja mam inny problem... co trzeba zrobic zeby po wymienieniu chlodzenia mostka i wlozeniu karty w dolny slot pcie komp normalnie dzialal... dochodzi do posta i potem kaze wlozyc karte w gorny slot dla non-sli .. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...