Qbkens Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam, posiadam nagrywarkę dvd lite-on dvdrw shw-1635s, problem polega na tym że napęd widzi płyty dvd a cd już nie, jak to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Też miałam nagrywarkę od Lite-ona, i taki sam był problem, nic na to nie poradzisz. Chyba że masz gware to wyślesz i Ci wymienią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Wgraj nowy Bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Wgraj nowy Bios Nic to nie da , też to próbowałam , ale bez skutku :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgadza się. Też to przerabiałem. Zostaje tylko wymiana na gwarancji. Można się jeszcze bawić w ustawianie lasera, ale na gwarancji nie ma sensu rozkręcać napędu. Poza tym wątpię, aby to pomogło. Co innego, gdyby czytał CD, a DVD nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 masz jeszcze jeden problem, nieregulaminowy temat, dziwny problem to szablonowy przykład braku myślenia raz czytania reg dwa. wyobraź sobie jakbyś pomyślał i nazwał temat regulaminowo 'liteon nie czyta CD',, ktoś wiedziałby jaki to dziwny problem masz zanim by przeczytał temat,, łatwiej byłoby szukać kolejnemu z 'dziwnym problemem' imo nie powinieneś otrzymać pomocy ale,, w duchu regulaminu żeby cie op%&* trzeba ci pomóc więc podpowiem - oddaj na gw.. nie ty pierwszy masz taki 'dziwny problem' spotykasz się z uprzejmością więc zrób i nam uprzejmość, poczytaj regulamin zanim coś napiszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...