Gość Rafcioo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam! Mam pytanie dotyczące tego zasilacza: http://allegro.pl/item224473879_zasilacz_t...c_gw_3l_fv.html A mianowicie chodzi mi o to czy utrzyma on mój sprzęt po wymianie grafy na http://allegro.pl/item222694573_palit_gefo...ki_gra_box.html ?? Oczywiście będę korzystał z przejściówki 2x Molex -> 1x PCI-E :) Bez kręcenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nie wytrzyma Ci. Patrz ile ma amperów na lini 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zapominji - czeka Cie wymiana PSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A czy jest możliwość podpięcia innego zasilacza np. do dysku twardego i i napędów aby odciążyć tego Tracera? W sensie czy nic się nie zepsuje albo coś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Drodzy koledzy - dokąd Rafcioo i podobni użytkownicy nie spalą drogiego komputera na tandetnym/beznadziejnym zasilaczu to niczego się nie nauczą. ps. ale dla mnie to po prostu nie pojęte kupować zasilacz za 100 PLN ( tandetny, dno , nawet nie przystosowany do nowoczesnych PC ) i kartę za 1 tys. ( raczej dobrą ) Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Czyli nie pociągnie tak jak mówiłem?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Zapomnij. Jak juz wyzej pisali. Zmiana zasilacza Cię czeka. Kupiles karte za 1000zl a na zasilacz za min 150 Cię nie stać? EdiT: Się zdeczko spoznilem. Pod jednego pieca mozna podlączyc dwie zasilki (Są opisy na necie, ale dosc stare). Ale to się nie sprawdza... Nie dziala tak jak ma dzialac. Lepiej miec jedną zasilke. Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Bym miał obydwie zasiłki do 1 listwy podłączone :) Dopiero planuję zakup tej karty :) A jaki PSU polecacie (tani)?? :P Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Rafcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Do tego co masz w sigu czy cos innego? Amacrox Warrior 450 Chieftec GPS 400 Huntkey HK350 Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Do tego co mam w sigu tyle że zamiast FX5200 to 8800GTS ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Do tego co mam w sigu tyle że zamiast FX5200 to 8800GTS ^^ O Tracerze zapomnij. Może i na początku komp by się podniósł i działał ale nie wiadomo kiedy zasiłka (raczej szybko)by padła i co ze sobą zabrała do Krainy Wiecznych Łowów. Jeśli nowa zasiłka i tania w miarę to Amacrox 450 PNF za ~160 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Miałem to [ciach!]o i szczeże NIE polecam, pochodził 7 miesięcy i pewnego pięknego wieczoru wlaczam kompa, a ty 2 strzaly i smród. Nasczęście dostałem zastępczy, teaz jestem szczęśliwym posiadaczem tagana i jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 huntkey 350AP, corsairy, tagany, amacrox, moze mocne szefy gps (>400) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barszcz999 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mam tego samego Tracera. Szkoda gadać. Mam go chyba miesiąc a od tego czasu komputer chodzi nie stabilnie. Nawet nie włańczam żadnych gier lub programow bo wiem jak to moze sie skończyć. Dlatego wymieniam zasilacz na huntkey'a 350 Ak. Wystarczy do twojego sprzętu. Jeśli boisz się że nie wystarczy to weż hutkey'a 400 Ak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Najlepsze ze te 2 huntkeye maja taka sama moc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barszcz999 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No tak moja pomyłka. Jedyna rożnica między tymi zasilaczami to cena rzędu 50 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Dobra wziąłem tego Huntkey'a :) http://zenfist.pl/pID/163.htm Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Rafcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Poza tym że niepotrzebnie przepłaciłeś 50zł (bo HK 350 i HK400 to to samo), to wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafcioo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 HK 400 ma 2x PCI-e 6 PIN i większe natężenia na 12V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 W środku jest to to samo, mają takie same możliwości. BENITO i chyba Zenfist już kiedyś o tym pisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...