abramakabra Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Witam, co sądzicie o chipsecie (jakoś tak to się pisze :lol: ) VIA P4X333 ? Może ktoś widział jakieś płyty z nim (ja szukałem i znalazłem tylko płyte firmy Via, ale nigdzie nie mogłem się dowiedzieć ile kosztuje :cry: ). Prosiłbym o linki. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Ten chipset to w zasadzie najlepszy chipset pod P4. Wydajnoscia na pamieciach DDR niejednokrotnie w testach przewyzsza konfig z RDRAM, jednakze plyty z tym chipsetem nie sa dostepne w sprzedazy, bo: 1) jest jeszcze za wczesnie - egzemplarz testowy dopiero co przyjechal do pc.com.pl 2)to jest nielegalne - VIA nie otrzymala licencji od Intela na chipset pod P4 i zaden producent plyt glownych pod Intela nie jest na tyle odwazny aby oficjalnie produkowac i promowac plyty z tym chipstem - zasadniczo beda chyba tylko plyty via i jakichs badziewnych producentow a to oznacza, ze z podkrecaniem kiepsko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Cytat Witam, co sądzicie o chipsecie (jakoś tak to się pisze :lol: ) VIA P4X333 ? Może ktoś widział jakieś płyty z nim (ja szukałem i znalazłem tylko płyte firmy Via, ale nigdzie nie mogłem się dowiedzieć ile kosztuje :cry: ). Prosiłbym o linki. Pozdrawiam. Tak sie sklada ze test na pc.com.pl jest juz gotowy (dzieki lisek za news na tweaku) tutaj jest adresik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 Cytat Cytat Witam, co sądzicie o chipsecie (jakoś tak to się pisze :lol: ) VIA P4X333 ? Może ktoś widział jakieś płyty z nim (ja szukałem i znalazłem tylko płyte firmy Via, ale nigdzie nie mogłem się dowiedzieć ile kosztuje :cry: ). Prosiłbym o linki. Pozdrawiam. Tak sie sklada ze test na pc.com.pl jest juz gotowy (dzieki lisek za news na tweaku) tutaj jest adresik ten link jest do płyty pod AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 4 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2002 A płyte Via z tym chipsetem można gdzieś dostać i za ile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...