Cube_ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zainstalowałem Call Of Duty Digital Purchase i chciałem aktywować grę keyem, który już posiadam, ale nie mogę tego zrobić ponieważ launcher nie wykrywa połączenia z internetem. Myślałem, że po prostu coś jest nie tak z CODem i tyle, dopóki nie spróbowałem uruchomić AutoConnecta, który także nie wykrywa połączenia. Internet mam w Netii. Wie ktoś co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermaltake Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zainstalowałem Call Of Duty Digital Purchase i chciałem aktywować grę keyem, który już posiadam, ale nie mogę tego zrobić ponieważ launcher nie wykrywa połączenia z internetem. Myślałem, że po prostu coś jest nie tak z CODem i tyle, dopóki nie spróbowałem uruchomić AutoConnecta, który także nie wykrywa połączenia. Internet mam w Netii. Wie ktoś co może być przyczyną? być może firewall blokuje połączenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube_ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Windowsowy wyłączony, wyłączenie Kaspersky'ego nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermaltake Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Windowsowy wyłączony, wyłączenie Kaspersky'ego nie pomaga.A jak łączysz się z netem?? Za pomocą modemu czy masz wi-fi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube_ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Modem. Myślę, ze coś nie tak jest z konfiguracją modemu or smth like that, ale niestety nie znam się na tym. Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez Cube_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...