Skocz do zawartości
decklen

CZY MA KTOŚ PŁYTE MSI K7N2-L czy sest OK??

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie . Mam dylemat czy łyknąć płyte epoxa 8rda+ czy MSI K7n2-L. Niewiem czy postawić na producenta który robi sprawdzone płyty czyli MSI czy na opinie garstki osób które posiadają płyte Epoxa i ja chwalą .

Chciałbym usłyszeć opinie innych użytkowników na temat ich płyt napędzanych kostką nForce2 .

Piszcie moja decyzja musi zapaść do jutra do wieczora czyli co:

-MSI

-EPOX

- czy inna płyta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze chybałykne jednak MSI choć niema takich możliwości OC nap procka max 1.8 nagistrala max 200 a reszta taka sama tylko że MSi ma potężne wsparcie w biosy i drivery i chyba dodają śledzia z wyjściami dzwiękowymi i digitalnymi (czego brakuje w EPOXIE) a cena około 500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MSI ma może i potężne wsparcie, choć ok. miesiąca temu chorwaci testowali tego MSI i okazalo się mają engineering bios :| , zresztą jak wyżej napisałem - te najtańsze wersje na MSI są bardzo ubogie i raczej nic do nich nie dostaniesz i do tego ponoć słabiutkie chłodzenie. dla samej marki nie bierze się sprzętu chyba, byś chociaż recenzje poczytał a nie 'biorę MSI bo ma potężne wsparcie' - co Ci ze wsparcia jak płyta może być kiepska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...