decklen Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jak w temacie . Mam dylemat czy łyknąć płyte epoxa 8rda+ czy MSI K7n2-L. Niewiem czy postawić na producenta który robi sprawdzone płyty czyli MSI czy na opinie garstki osób które posiadają płyte Epoxa i ja chwalą . Chciałbym usłyszeć opinie innych użytkowników na temat ich płyt napędzanych kostką nForce2 . Piszcie moja decyzja musi zapaść do jutra do wieczora czyli co: -MSI -EPOX - czy inna płyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 k7n2l słabawa jest podobno. dopiero te bardziej wypasione modele są okiej (chłodzenie nb itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 to co nikt niema MSI na nforce2?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jak chcesz zrobić eXtrem o/c to tylko EpoX a o tym MSI to jeszcze nic nie słyszałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 dzisiaj widzialem w sklepie 10 msi i 1 epox obydwa na nforce2 wiadmomo co wybralem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 kurcze chybałykne jednak MSI choć niema takich możliwości OC nap procka max 1.8 nagistrala max 200 a reszta taka sama tylko że MSi ma potężne wsparcie w biosy i drivery i chyba dodają śledzia z wyjściami dzwiękowymi i digitalnymi (czego brakuje w EPOXIE) a cena około 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 MSI ma może i potężne wsparcie, choć ok. miesiąca temu chorwaci testowali tego MSI i okazalo się mają engineering bios :| , zresztą jak wyżej napisałem - te najtańsze wersje na MSI są bardzo ubogie i raczej nic do nich nie dostaniesz i do tego ponoć słabiutkie chłodzenie. dla samej marki nie bierze się sprzętu chyba, byś chociaż recenzje poczytał a nie 'biorę MSI bo ma potężne wsparcie' - co Ci ze wsparcia jak płyta może być kiepska? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 może ktoś ją już jednak ma ?? piszcie prosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 może już ją ktoś jednak kupił piszcie prosze !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 może już ją ktoś jednak kupił piszcie prosze !!! coś sie pieprzy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decklen Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 no i kupiłem ją jedna jest piękna i zajebista napewno Epox wysiada przy podkręcaniu sama przestawia optymalnie napięcia ( można to zrobić samemu) jest naprawde OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...