houki Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam. Dzisiaj (a właściwie już wczoraj) odebrałem nowy komputer i mam problem z uruchomieniem 3dmark'ów 05` i 06`. Program zatrzymuje/wiesza się podczas testowania konfiguracji komputera (pierwsze okienko jakie wyskakuje). Moja konfiguracja wygląda tak: - c2d e6750 - palit hd2900xt 512/512 - seagate 320gb 16mb - foxconn p35a - patriot llk 800mhz 4-4-4-12 - bequiet 550w Co może by tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ati Radeon Hd 2900pro/xt/xtx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Sprawdz czy działa uruchamiając z parametrem -nosysteminfo np. 3DMark05.exe -nosysteminfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
houki Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Szukałem, ale nie znalazłem wcześniej tego tematu. Dzięki, działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 podepne sie pod temat, moj problem polega na tym ze nie moge zobaczyc po skonczonym benchu jaki wynik otrzymałem Oo. jest tylko przycisk to zobaczenia wyniku online, ale gdy na niego klikam pisze Submission faild. o co chodzi ? mi sie wydaje ze to przez brak danych sprzetu spowodowane -nosysteminfo jezeli ktos wie jak sobie z tym poradzic, prosze o napisanie :] z gory dizeki p.s. oczywiscie chodzi o marka05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Musisz uruchomic bez nosysteminfo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 a jak to zrobic, jak przy wlaczaniu wiesza sie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 witam wiem, że odkop niezły ale potrzebuję pomocy bo już nie mam pomysłu... problem polega na tym, że wynikowe okienko w '05 i '06 jest zbyt małe aby odczytać wynik (widać górne zarysy cyfr), mogę go jedynie zapisać do pliku, wygląda to mniej więcej tak, jakby nie było miejsca dla cyfr, wszystkie testy przechodzą bez kłopotu, mam OpenAl, a parametr "-nosysteminfo" jedynie przyspieszył uruchamianie, programy nie są blokowane przez zaporę, co ciekawe - w 3dmark03 wynik da się odczytać, tj. wielkość okna jest odpowiednia; google wypluło mi jedynie problemy z uruchomieniem albo instalowaniem, mam vistę 64 sp1 pl ma ktoś jakiś pomysł? z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dzieci moje drogie: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?f=2&t=290817 Nie trzeba żadnego głupiego w tym przypadku -nosysteminfo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Dzieci moje drogie: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?f=2&t=290817 Nie trzeba żadnego głupiego w tym przypadku -nosysteminfo. wszystko fajnie ale pisałem, że z '03 nie mam problemów, zresztą ta zmiana nazwy nic nie dała, sam już nie wiem, wina systemu? Edytowane 2 Lutego 2009 przez Adu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...