mati_pl Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Widział ktoś już ten monitor na własne oczy? Szukam go po sklepach we wrocławiu i niemczech ale nie mogę go nigdzie znaleźć. Jeśli ktoś widział jak świeci to proszę informacje. A może ktoś widział inne monitory acera o tej rozdzielczości np. AL2416Ws. PS tylko nie radźcie mi kupować drogich monitorów bo nie mam za dużo kasy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Mam AL2416W i jest wypas :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotep Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mam AL2416W i jest wypas :gitarzysta: Da sie na nim ustawic wieksza rozdzialke niz te 1920x1200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 raczej nie bo to LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 raczej nie bo to LCDSłyszałem o przypadku w którym jakiś egzemplarz skalował w dół. ( nie pamiętam czy był to ACER ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 czy tutulowy acer jest na s-pva? czy pva? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 czy tutulowy acer jest na s-pva? czy pva?Z tego co mi wiadomo to ani na jednej ani na drugiej. W tym modelu najprawdopodobniej zastosowano A-MVA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 co to za wynalazlek? czytam i czytam i monitor niezle wypada w koncu ma dvi tylko jedyne co drazni to blyszczaca powloka ale jakos da sie pewnie przyzwyczaic do tego;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 co to za wynalazlek?Tak teraz firma AUO oznacza swoje MVA ( poprzednio P-MVA ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...