NoVVy Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Od czasu do czasu lubię sobie "popykać" w gry z Atari 65 XE na emulatorku. Czasami szukam też ciekawych konwersji tych gier na PC a dziś przypadkiem trafiłem na coś takiego - JET SET WILLY: ONLINE. Nie byłoby w tym nic dziwnego bo konwersji Jet Set Willy nie brakuje ale jest coś co przykuwa uwagę - tryb gry wieloosobowej. Sam jeszcze tego nie wypróbowałem ale z pewnością gra w takim trybie może być zabawna. Polecam szczególnie fanom 8 bitowych komputerów. Miłej zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To jeden z najtrudniejszych tytułów ever. uwielbiałem platformówki ale ta porządnie dawała w kość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 LOL! Grałem w to na Amidze :D. Piękne czasy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 BigSpider, ta gierka była tylko na 8-bitowce. Odpaliłem to sobie ostatnio nawet na emulatorze - nie wiem czy kiedyś grałem na trudniejszej gierce..... nawet z nieśmiertelnościa załamuje...pozdro dla starych wyjadaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Coś mi się obiło o uszy, że był remake na Amidze. Pogooglowałem troszkę i znalazłem coś takiego - click. Screeny komnat (w wersji na Atari) można znaleść pod tym adresem - click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Coś mi się obiło o uszy, że był remake na Amidze. Pogooglowałem troszkę i znalazłem coś takiego - click. Screeny komnat (w wersji na Atari) można znaleść pod tym adresem - click Był i to w 100%. Pewnie jakbym przeszperał płytki z niemieckiego magazynu Amiga (nie pamiętam jak się nazywał) to bym to znalazł :). Sporo amigowych płytek/dyskietek + dysk twardy mam jeszcze w domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...