freaker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam. Dostałem ofertę zmontowania takiej karty przez jednego z użytkowników z audiostereo.pl Oto cytat: Porówbywalem ja tylko z X-Fi i ma dla mnie lepszy, bardziej analogowy dzwiek. A cena wacha sie okolo 250zł za najlepsza wersje zasilana przetwornica z usb w ładnej al obudowie do okolo 170 za sama karte. W załaczniku daje foto karty zasilanej przetwornica z usb, ja takiej na codzien słucham :). Pozdrawiam Jako, że się nie znam, moje pytanie brzmi: czy warto w cenie 250zł nabyć tę kartę, czy to raczej naciąganie i nie jest tyle warta? Wydaje się raczej droga. Ktoś ma może taką kartę, jak to się sprawdza? A może ktoś z forum jest w stanie wykonać ją w lepszej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o muzykę to imo taki X-Fi się do niej nie umywa ;) porównywalne mogą być Audiophile 2496/Prodigy itd ale tych to cena ok 350zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jeśli będziesz uzywać połączenia analogowego to nic do 250 zł nie zagra lepiej, a przypuszczam ze nawet sporo więcej. Zakładając że karta jest poprawnie zrobiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...