pc1 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Oczywiscie nie chodzi mi tu jak to polaczyc, tylko jakiego programu uzyc. Ten w XP nagrywa tylko do 60s (rejestrator dzwieku). Jako muzyki uzywam wbudowanej w plyte c-media, wiec nie mam do niej oprogramowania specjalistycznego. Jakiego programu wiec uzyc, aby z kasetki dyktafonu ---> wav lub mp3 zrobic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Use the force :) a na poważnie to jest kilka dobrych: Sound Forge 6 mp3recorder Cool Edut 2000 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 dzienks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 a ja bym zaproponował Wave editor z pakiet Nero bUrning rom. Oprócz możliwości zgrywania ma też dużo funkcji które podnoszą jakość dzwiękua ja bym zaproponował Wave editor z pakiet Nero bUrning rom. Oprócz możliwości zgrywania ma też dużo funkcji które podnoszą jakość dzwiękua ja bym zaproponował Wave editor z pakiet Nero bUrning rom. Oprócz możliwości zgrywania ma też dużo funkcji które podnoszą jakość dzwiękua ja bym zaproponował Wave editor z pakiet Nero bUrning rom. Oprócz możliwości zgrywania ma też dużo funkcji które podnoszą jakość dzwiękua ja bym zaproponował Wave editor z pakiet Nero bUrning rom. Oprócz możliwości zgrywania ma też dużo funkcji które podnoszą jakość dzwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Goldwave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...