lól1 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 witam posiadam karte 8600gts gdy wchodze w panel sterownia obcjie wyostrzanie obrazu mam odblokowana ale nie moge jej ruszyc wie ktos moze jak moge zmienic wyostrzanie obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 hmm no faktycznie - a czy to nie kwestia analogowego wyjścia? próbowałeś na DVI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raider Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) Nvidia pozbyła się wyostrzania obrazu od serii 8xxx (dlatego teraz mam to co mam, przynajmniej posiada opcje zwiększenia nasycenia kolorów jak w nv od serii GF2 MX) Edytowane 22 Listopada 2007 przez Raider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avitr Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Nvidia pozbyła się wyostrzania obrazu od serii 8xxx Co ta opcja dawała i dlaczego pozbyto się jej w GF8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 a ja jednak obstaję przy tym by ktoś z monitorem podłączonym do DVI sprawdził czy ma aktywną tą opcję - coś mi się przypomina że ostatnio gdzieś sprawdzałem to na 8600 i działało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 a ja jednak obstaję przy tym by ktoś z monitorem podłączonym do DVI sprawdził czy ma aktywną tą opcję - coś mi się przypomina że ostatnio gdzieś sprawdzałem to na 8600 i działało :)jest nieaktywne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...