TomekB Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Od tygodnia mam problem ze stabilnością karty graficznej, nawet jeśli mam całkowicie niepodkręcony sprzęt. Najbardziej mi to dokucza podczas gry w BF2142 gdzie już po kilku, kilkunastu minutach komputer się zawiesza. Czasami jest to BlueScreen, a czasami freez z zapętlonym dźwiękiem. Problem zarówno pod XP i Vistą Przed chwilą zmierzyłem napięcia na molexie i mam odpowiednio 6.14V oraz 14.5V. Czy to aby nie za dużo ? Zasilacz to Chieftec 400W GPS-400AA-101 A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Napiecia zdecydowanie ponad normę, radzę wyłączyć komputer i sprawdzić miernik. Jeśli rzeczywiście są takie napiecia to zasilacz do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 zmierzyłeś .. czym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jak to czym? Nie wiesz ze mierzy sie spidfanem lub eferestem ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przeciez napisal, ze na molexie, to chyba miernikiem. Imho miernik podaje zle napiecia, bo przy takich nie mial bys juz raczej komputera :] Odkrec procka / ram / grafe i zobacz czy dalej jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Jak to czym? Nie wiesz ze mierzy sie spidfanem lub eferestem ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przeciez napisal, ze na molexie, to chyba miernikiem. Imho miernik podaje zle napiecia, bo przy takich nie mial bys juz raczej komputera :] Odkrec procka / ram / grafe i zobacz czy dalej jest to samo. Sprawdziłem w drugim komputerze i też kosmiczne napięcia. Chyba mam baterię słabą w mierniku. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...