steryd123 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 gdy gram w morrowinda to wyskakuja mi biale kropki na ekranie(jak karte mam podkrecona) czy to wina przegrzewajacych sie pamiatek na grafie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 pamięci ? a ja myślałem że białe kropaki robią się od przeganeqo proca grafy heh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 hehe, ja mialem biale kropki w Splinter Cell ... okazalo sie, ze to swietliki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 kolorowe plamki to od ramu zbyt podkreconego a biale kropki bądź czarne ktopki no to od rdzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 hehe, ja mialem biale kropki w Splinter Cell ... okazalo sie, ze to swietliki :D No tez mialem zonk z tym :P Ja nie mam zadnych bialych kropek po przetaktowaniu rdzenia. Zwis i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 mi tez sie wydawalo ze po przetaktowaniu rdzenie tro tylko zwis jest i tyle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ja tak mialem na rivie te plemy to w halu i cs byly widoczne a kropki w gra 3 ale to na rivie a na radku tego nie mam .Jak cos to zwis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...