DeadHit Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witam, W tym tyg. dostane plyte glowna i biore sie za montaz komputera. I chcialem sie zapytac, czy w BIOSIE powinienem dac szczegolne napiecia, czy zostawic jakie sa? Sprzet; DFI Infinity NF SLI-M2/G AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.1GHz, 1MB, 65W) BOX /AM2/ GoodRam 1GB PC800 CL5 GoodRam 1GB PC800 CL5 Palit GeForce 7300GT Sonic 256MB DDRIII /128bit/ TV DVI ModeCom MC-350ATX 2.0 PFC Hitachi 80GB 7200rpm 8MB cache SATAI Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 jesli wszystko bedzie git to nic nie rób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Jeżeli nie chcesz podkręcać to zostaw wszystko tak jak jest, nic nie zmieniaj (prócz takich ustawień jak np. wyłączanie zintegrowanych portów/urządzeń itd. - jeżeli jest to konieczne/wskazane/potrzebne) Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tualk Hord Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kolega pewnie usłyszał o problemach na abicie kn9, gdzie na napięciach stockowych bywały rozmaite niespodzianki. Na dfi raczej to nie występuje.A jeśli chcesz kręcić to weź pamiątki z cl4. Mój pierwszy post na forum, witam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopi89 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dzisiaj dostałem płytę DFI Infinity NF ULTRA-M2 i na defaultowych ustawieniach wywala na starcie błąd procka(też mam X2 4000+). Trzeba w Biosie ręcznie poustawiać wszystko i działa, ja od razu wziąłem się za lekkie OC;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...