Skocz do zawartości
Sh4d0W

Tv Out i Radeon 9700

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problemik z TV Outem na karcie :).

Otóz dokladnie dwa. Jeden to pas zakłoceń który porusza się z dołu do góry przez cały ekran, a drugi to gdy podłącze TV do TV Out pojawia się takie dziwne buczenie w głośnikach telewizora. Wie ktoś może jak pomóc człowiekowi w potrzebie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Tyle że z jakością obrazu nie jest najgorzej z tym pasiem poradze sobie bo jak pierwszy raz podłączyłem TV to nie było źle. Najgorzej to z tym dźwiękiem :).

Ja mam przez S-video i tez mi buczy. Wczesniej mialem GF 3 i 4 i pas byl mocno widoczny (taki wyblakly pas) teraz na radku praktycznie go nie widac (tylko jak jest scena gdzie jest kompletnie ciemno). Za to buczenie mialem juz sie zabrac 2 miechy temu ale jakos sily brak. W telewizorze wylaczylem automatyczna regulacje sily glosu poniewaz sie wzmagalo gdy bylo cicho w filmie. Mialem podlaczony przez composite video i tez buczalo i pas tez byl tak ze teoria przejsciowki i telewizora odpada. Jaka masz dlugosc kabla bo ja ok 3-4 m.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hanu jesteś Bogiem :). Podziałało wyciągnięcie anteny, pasy również zniknął, a jak jeszcze mi powiecie gdzie się do cholery zmiejsza rozdzielczość na wyjściu TV to będę bardzo wdzięczny :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...