Sh4d0W Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Mam problemik z TV Outem na karcie :). Otóz dokladnie dwa. Jeden to pas zakłoceń który porusza się z dołu do góry przez cały ekran, a drugi to gdy podłącze TV do TV Out pojawia się takie dziwne buczenie w głośnikach telewizora. Wie ktoś może jak pomóc człowiekowi w potrzebie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jakiego kabelka używasz ?? S-video ? Czy przejściówke S-video => composit ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Właśnie w tym pic że musze na przejściówce bo niestety Elemis nie wiedział co to jest S Video 10 lat temu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 :lol: Moim zdaniem to przez tą przez tą przejściówkę, tak samo miałem przy GF2ti teraz jak uzywam Svideo jest zajebisty obraz. Zmień kabel !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Heh w tym sęk że żaden z telewizorów w moim domu nie ma S-Video :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 A no to widzisz, nic nie zrobisz z jakością obrazu. Zawsze będzie zwałowaty na tych przejściówkach. Jedyne wyjście kup nowy telewizor :lol: Pozdro. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Tyle że z jakością obrazu nie jest najgorzej z tym pasiem poradze sobie bo jak pierwszy raz podłączyłem TV to nie było źle. Najgorzej to z tym dźwiękiem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Może to śmieszne, ale u mnie takie objawy były kiedy do telewizora podłączyłem kompa przez S-video i nie wyjąłem....anteny telewizyjnej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Cytat Tyle że z jakością obrazu nie jest najgorzej z tym pasiem poradze sobie bo jak pierwszy raz podłączyłem TV to nie było źle. Najgorzej to z tym dźwiękiem :). Ja mam przez S-video i tez mi buczy. Wczesniej mialem GF 3 i 4 i pas byl mocno widoczny (taki wyblakly pas) teraz na radku praktycznie go nie widac (tylko jak jest scena gdzie jest kompletnie ciemno). Za to buczenie mialem juz sie zabrac 2 miechy temu ale jakos sily brak. W telewizorze wylaczylem automatyczna regulacje sily glosu poniewaz sie wzmagalo gdy bylo cicho w filmie. Mialem podlaczony przez composite video i tez buczalo i pas tez byl tak ze teoria przejsciowki i telewizora odpada. Jaka masz dlugosc kabla bo ja ok 3-4 m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Kabel mam jakieś 3m moze nawet niecałe. Zaraz zobacze z tą anteną i odpowiem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Hanu jesteś Bogiem :). Podziałało wyciągnięcie anteny, pasy również zniknął, a jak jeszcze mi powiecie gdzie się do cholery zmiejsza rozdzielczość na wyjściu TV to będę bardzo wdzięczny :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...