Zulusman Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Na VR-Zone pojawil sie niedawno test pewnej innowacji Swiftech`a. H2O-120 to nic innego jak polaczenie pompy wodnej z blokiem i to nie byle jakim, bo apogee. Zapoznanie z zestawem znajdziecie tutaj, a tutaj przytocze jedynie porownanie temperatur z calkiem wydajnym AC. Oto ile mozna zyskac: I troszke wiekszy Hard(Quad)Core :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Koncentrat HydrX :lol: Pewnie miało być Hydrox, ale to nazwa zastrzeżona już :wink: Co do chłodzenia to jak zobaczyłem wyniki na 3,33 GHz to pomyślałem "Kiepsko, 4 stopnie lepiej niż Infinity", natomiast 3,66 z większym Vcore już zmieniło moje zdanie. Zdziwiło mnie że chłodnica 1x120 wystarczyła na takiego procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 powinni to do quadów dokładać zamiast boxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...