BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 http://tygodnikforum.onet.pl/1112833,0,460...22,artykul.html Może Polska :? Czytajcie go jak najszybciej bo 10.03 jush go nie będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Będzie wojna- to nieuniknione. Trochę ludzi zgnie i bedzie spokój na następne 60 lat. Oczywiście ucierpią gł. niewinni, ale taka jest właśnie wojna.... Ale chuk z tym- im wcześniej do tego dojdzie, a wcześniej czy później na pewno, tym mniejsze będą straty. Poza tym wojna to najleprzy interes i przyśpiesza ogólny rozwój cywilizayjny o dobre paredziesiąt lat. Jestem za wojną, lepiej zginąć w walce niż ze strachu :twisted: PS- taki Papież czy ONZ niepotrzebnie się wpieprzają w te sprawy - dają tylko fory na dozbrojenie przeciwnika. "Nie ma litości dla s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysynów" - zmasakrować wroga, wyciąć w pień zaorać i posypaś solą - jak za starożytnych Rzymian . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Będzie wojna- to nieuniknione. Trochę ludzi zgnie i bedzie spokój na następne 60 lat. Oczywiście ucierpią gł. niewinni, ale taka jest właśnie wojna.... Ale chuk z tym- im wcześniej do tego dojdzie, a wcześniej czy później na pewno, tym mniejsze będą straty. Poza tym wojna to najleprzy interes i przyśpiesza ogólny rozwój cywilizayjny o dobre paredziesiąt lat. Jestem za wojną, lepiej zginąć w walce niż ze strachu :twisted: PS- taki Papież czy ONZ niepotrzebnie się wpieprzają w te sprawy - dają tylko fory na dozbrojenie przeciwnika. "Nie ma litości dla skórwysynów" - zmasakrować wroga, wyciąć w pień zaorać i posypaś solą - jak za starożytnych Rzymian . Chlopie !!! o czym ty mowisz ? Jaki spokoj na 60 lat ?? USA robi sobie wojne co kilkanascie (kilkadzisiat) lat. NIe zapominaj, ze po drugiej wojnie swiatowej byly takie rozrywki USA jak wietnam albo 'pustynna burza' :evil: Co to dal ciebie, ze ucierpia niewinni. Co bys powiedzial, gdyby tobie kochane Stany rozjebaly dom (z kompem inside :twisted: ), zabily pol rodziny - tylko dlatego, ze musza pokazac ze oni maja wladze. "tym mniejsze będą straty" - chyba wieksze zyski USA. Jakby nikt ciebie jeszcze nie uswiadomil, ze ta wojna to tylko przejecie wladzy nad zlozami ropy. Dobry interes dla USA, ale tak jak napisalem wczesniej - co bys zrobil gdyby o ciebie chodzilo. A co do rozwoju cywilizacyjego to w tym przypadku technicznego - USA pozbywa sie broni i ma powod by dopisac w budrzecie duze kwoty na wojsko w celu uzupelnienia skladu nowa bronia. (gdzies to wystrzelac poprostu musza) Yyy, zyc w strachu ? przed kim ? Jakis talib mastah planuje wyladowac ci boeingiem w sypialni ? :twisted: Pewien czas temu buym powiedzial, ze to zwykle p*i*e*r*d*o*l*e*n*i*e glupot, ale po tym jak rzad polski wjezdzajac w tylek USA potakuje na wszystkie posuniecia USA i pierwszy staje za USA to fakt, ze robia z siebie public enemy nr. ONE :twisted: I Polska robi sie wrogiem ghadu. A tak w ogole, to ten caly strach to nowa dobrze prosperujaca czesc gospodarki USA. My sie boimy wiec wyj.ebiemy w kosmos polowe azji i afryki - wojna z platym sexem ;) PS. Najpierw dobrze okresl cel ataku (kto tu jest wrogiem swiata), potem pogadamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 jump3r masz 50%. Weź pod uwage, ze Sadam to niejest normalny człowiek. Za bardzo podskakuje i uważa sie za pakera, a jak go USA roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>li to może będzie lepiej. A prawda jest taka, ze USA też niejest potężna bo niepotrafią znaleść głubiego Bin Ladena. Te wszystkie Araby wierzą w to, że gdy zaatakują kogoś to niby w słusznej spraiwe i pójdą do nieba - dla mnie to nie religia tyko sekta. BTW: Korea jest następna, ale kto wie, czy po ataku na koree niewybuchnie 3 wojna jak Ci koreańczycy tak sie "bawią" atomówkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 tylko pamietajcie zze jak iraq dostanie to iran nie bedize mial juz przeciwwagi a iran nie lubi USA i wtedy to sie dopiero zacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Oczywiście dojdą do tego akcje odwetowe - terorystyczne na całym świecie, co zpowoduje rasizm społeczny i religijny. W USA na dzisiaj prywatność się skończyła - wszyscy są obserwowani - ale jak wiadomo są "uśpieni terroryści", czyli normalni obywate czekający na rozkaz, aby wysadzić np. szpital. To będzie wojna totalna - rozwalenie Iraku pociągnie za sobą wojnę także we własnym kraju - to jest najniebezpieczniejsze. Ale trzeba w końcu wyrwać chwasta, oczywiście w jak najmniej szkodliwy sposób dla tamtjszej ludności, tylko jak pójdzie w ruch broń masowej zagłady, to takie USA wyrznie wszystkich- spali na szkło......choć czemu mieliby nie użyć broni neutronowej? Wszystko co żywe na danym terenie wyparuje- całe miasta pozostaną nienaruszone..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jasne, że chodzi o kasę - gigantyczne dotacje dla wojska - na byle puszkach na konserwy dla wojska zbija się fortunę.....ale tutaj zaczyna wychodzić ponad to idea walki z terroryzmem. Janse, że to propaganda, ale w słusznym celu. Gorzej , ze dotkie to większość ludzi......ale na tym polega właśnie wojna światowa!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 PS-na dzisiaj wojna trwa góra pół roku ( np. Afganistan), a nawet może się skończyć w przeciągu kilku dni. Mowa o wojnie konwencjonalnej, bo masowym zbombardowaniu państwa mowy być nie może!!! ( na razie ;)). Ciekaw jestem , jakiej nowej broni użyją Amerykanie- małych bomb atomowych do burzenia kompleksów podziemnych, pociski uranowe, małe samoloty zwiadowcze, komputery pola walki ( każdy żołnierz USA ma taki + GPS ).....mają te swoje zabawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 USA to <span style="color:red;">[ciach!]</span>e jakich jest mało ale sa w czołówce!! :) bedzie wojna o to są stany zjedn.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Jacek- spox- słuchasz Depeche Mode :) Dobry zespół, dobrze grają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Amerykanie stworzyli nową broń tzn. laser któy ma niszczyćgłęboko zakopane bunkry. Broń ponoć skuteczna mją ją wykorzystać przy ataku na irak (po raz 1). BTW:"3 wojna światowa będzie na atomówki, a 4 na kije i kamienie" - ciekaw jestem, czy to siesprawdzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Amerykanie stworzyli nową broń tzn. laser któy ma niszczyćgłęboko zakopane bunkry. Broń ponoć skuteczna mją ją wykorzystać przy ataku na irak (po raz 1). BTW:"3 wojna światowa będzie na atomówki, a 4 na kije i kamienie" - ciekaw jestem, czy to siesprawdzi :) Przekręciłeś :evil: To powiedział Albert Einstein, a brzmiało to mniej więcej tak " Nie wiem, jakiej broni użyje się w 3 wojnie światowej, ale następna będzie się odbywać na kije i kamienie" Kurna, jaki laser :lol: :lol: Coś ci się pomyliło- wystrzelona wiązka z naziemnego działa trafiając w cel miała by rozmiar koniuszka szpilki - do wykorzystania najwyżej do zbijania rakiet. Z resztą w tym roku wchodzi do służby samolot ( coś jak Boeing 747) z bronią laserową- z tym, że cały praktycznie jest wypakowany aparaturą - za droga zabawka do użycia w Iraku.... Moze pokażą niemieckie Wunderwafe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja jestem absolutnie przeciwko wojnie na pewno NIC dobrego z tego nie wyniknie, jezeli juz ma sie rozpoczac to niech USA jej nie rozpoczyna bo w sumie nie maja powodu, niech naciskaja razem z ONZ na irak z tymi ich bombkami przez 15 lat i ich wkoncu rozbroja... I nie zapominajcie ze Polska jest wsrod 3 najbardziej zagrozonych atakami krajow w Europie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 O przypomniało mi się- użyją bombę do niszczenia urządzeń elektronicznych- silny sygnał magnetyczny rozwali wszystko, co jest podpięte do prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 USA probuje pokazac swiatu jaka to oni sa potega i jakim to arsenalem broni dysponuja oraz z kim to oni moga zadzierac:((((((((( A tak wogule to mysle ze ta wojna moze sie przerodzic w swiatowy konflikt i to za sprawa Buscha dopiero bedzie masakra beda ginac niewinni ludzie:((((((((((( Nie rozumiem wogóle tej polityki USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 USA powino zluzowac z tonu... ja mam dopiero 16 latek i chcialbym jeszcze troche pozyc :/ ALe mysle ze all bedzie OK... tak jak podczas kryzysu Kubanskiego. A media zeruja na czyms takim. Wiec nie ma czego sie bac moim zdaniem, wlaczyc cos mocnego i cieszyc sie zyciem :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Amerykanie stworzyli nową broń tzn. laser któy ma niszczyćgłęboko zakopane bunkry. Broń ponoć skuteczna mją ją wykorzystać przy ataku na irak (po raz 1). BTW:"3 wojna światowa będzie na atomówki, a 4 na kije i kamienie" - ciekaw jestem, czy to siesprawdzi :) Przekręciłeś :evil: To powiedział Albert Einstein, a brzmiało to mniej więcej tak " Nie wiem, jakiej broni użyje się w 3 wojnie światowej, ale następna będzie się odbywać na kije i kamienie" Kurna, jaki laser :lol: :lol: Coś ci się pomyliło- wystrzelona wiązka z naziemnego działa trafiając w cel miała by rozmiar koniuszka szpilki - do wykorzystania najwyżej do zbijania rakiet. Z resztą w tym roku wchodzi do służby samolot ( coś jak Boeing 747) z bronią laserową- z tym, że cały praktycznie jest wypakowany aparaturą - za droga zabawka do użycia w Iraku.... Moze pokażą niemieckie Wunderwafe :wink: Z tym Einsteinem sięfakt pomyliłem się, ale co do Lasera to się niepomyliłem. To jest prototyp nowej broni USA, który byłjak narazie testowany w laboratoriach stanu California. Broń ta ma być jak juznapisałem do niszczenia głęboko zakopanych bunkrów i innych trudno dostepnych celów. Slayer więcej zainteresowania bronią :evil: :evil: Co do samej wojny - pewna redaktorka niemieckiej gazety porównałą hitlera do busha. Jedno co ich łaczy to napewno to, że najpierw atakuja a potem myślą :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 jump3r masz 50%. Weź pod uwage, ze Sadam to niejest normalny człowiek. Za bardzo podskakuje i uważa sie za pakera, a jak go USA roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>li to może będzie lepiej. A prawda jest taka, ze USA też niejest potężna bo niepotrafią znaleść głubiego Bin Ladena. Te wszystkie Araby wierzą w to, że gdy zaatakują kogoś to niby w słusznej spraiwe i pójdą do nieba - dla mnie to nie religia tyko sekta. BTW: Korea jest następna, ale kto wie, czy po ataku na koree niewybuchnie 3 wojna jak Ci koreańczycy tak sie "bawią" atomówkami? To zapomniales wymienic kuby, chin, polowy zaji i afryki oraz karteli z poludniowej afryki skoro mowisz o spychopatach i mastahach, ktory mysla, ze sa panami tego swiata. ALE TYLKO IRAK TO TAK SMAKOWITY KONSEK ZE ZLOZAMI ROPY CZYLI WALUTA CALEGO SWIATA :!: :evil: :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 O przypomniało mi się- użyją bombę do niszczenia urządzeń elektronicznych- silny sygnał magnetyczny rozwali wszystko, co jest podpięte do prądu. Golden Eye :lol: :?: co do wojny , niestety nic dobrego z tego nie bedzie. taka prawda ze bedzie ztego wiecej szkody niz pozytku. Bush'a i Powel'a to od zawsze nie lubiałem ale teraz mi sie przykro robi ze Kwasniewski jest taki sam, wysylając tam tez polskich. żolnierzy. całkowicie mi sie to nie podoba ze polacy musza ginac za jakis zafajdanych po**** ******** ******* ******* ********* ******** *********** *********** <span style="color:red;">[ciach!]</span>a amerykanow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 MaQ slusznie przytoczyl to z tym "najpierw zrobi potem pomysli". w ogole czego duzo sie spodziewac po kims ktos na studiach uczy sie mnozyc ułamki w Ameryce wiekszosc ludzie jest strasznie tępa i ułomna jest tylko elita naukowcow ktorzy tez wcale nie sa lepsi od takich polskich ktorzy uwazam ze sa jednymi z lepszych an swiecie gdyby jeszcze mieli kase na wszystkie laboratoria testy itp byli by z pewnoscia elita naukowac swiata , takie jest moje zdanie a amerykanie maja tylko kase , to wszystko jako przyklad dam niebieski laser ktory wymyslili polacy , niestyety nie mieli kasy na jego realizacje , to jakos wykupili od nich to amerykanie ,i teraz ze to jest "ich" laser ech :( szkoda ze nasz graj nie nalezy do troche bogatszych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Gdyby Polska miałą tyle kasy co stany to przypuszczam, ze Polacy mogliby być tą elitą. Może wkońcu nietraktowano nas jako złodziei (tak tak zza granicą nas niestety tak traktuja) i moglibyśmy żyć jak normalni ludzie. Przeciesz człowiek ma prawo do szczęścia? A przez wojne moze je stracić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 jump3r masz 50%. Weź pod uwage, ze Sadam to niejest normalny człowiek. Za bardzo podskakuje i uważa sie za pakera, a jak go USA roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>li to może będzie lepiej. A prawda jest taka, ze USA też niejest potężna bo niepotrafią znaleść głubiego Bin Ladena. Te wszystkie Araby wierzą w to, że gdy zaatakują kogoś to niby w słusznej spraiwe i pójdą do nieba - dla mnie to nie religia tyko sekta. BTW: Korea jest następna, ale kto wie, czy po ataku na koree niewybuchnie 3 wojna jak Ci koreańczycy tak sie "bawią" atomówkami? To zapomniales wymienic kuby, chin, polowy zaji i afryki oraz karteli z poludniowej afryki skoro mowisz o spychopatach i mastahach, ktory mysla, ze sa panami tego swiata. ALE TYLKO IRAK TO TAK SMAKOWITY KONSEK ZE ZLOZAMI ROPY CZYLI WALUTA CALEGO SWIATA :!: :evil: :!: :evil: spokojnie :wink: polowa krajow afryki ma zloza diamentow, uranu i czego tylko zapragniesz (oczywiscie nie ma broni masowego razenia), wiec ten argument jest raczej nietrafiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 jump3r masz 50%. Weź pod uwage, ze Sadam to niejest normalny człowiek. Za bardzo podskakuje i uważa sie za pakera, a jak go USA roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>li to może będzie lepiej. A prawda jest taka, ze USA też niejest potężna bo niepotrafią znaleść głubiego Bin Ladena. Te wszystkie Araby wierzą w to, że gdy zaatakują kogoś to niby w słusznej spraiwe i pójdą do nieba - dla mnie to nie religia tyko sekta. BTW: Korea jest następna, ale kto wie, czy po ataku na koree niewybuchnie 3 wojna jak Ci koreańczycy tak sie "bawią" atomówkami? To zapomniales wymienic kuby, chin, polowy zaji i afryki oraz karteli z poludniowej afryki skoro mowisz o spychopatach i mastahach, ktory mysla, ze sa panami tego swiata. ALE TYLKO IRAK TO TAK SMAKOWITY KONSEK ZE ZLOZAMI ROPY CZYLI WALUTA CALEGO SWIATA :!: :evil: :!: :evil: spokojnie :wink: polowa krajow afryki ma zloza diamentow, uranu i czego tylko zapragniesz (oczywiscie nie ma broni masowego razenia), wiec ten argument jest raczej nietrafiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...