pere Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witajcie. Szukam zasilacza który pociągnie E6550 i 8800 GTS. Mam na to 250 zł. czy ten będzie dobry?? http://techplanet.pl/?gk=0&k=79&id...mp;filtr=szukaj proszę o odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Będzie dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja w tej cenie bral bym Huntkeya 350ap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tak jak wyżej HK350AP i nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) a moze pentagram :?: http://techplanet.pl/?gk=0&k=79&id...more&filtr= Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez S1Sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pere Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 niestety na stronie techplanet.pl nie ma takowego huntkeya a tam będę wszystko kupował, więc czy ten Amacrox będzie dobry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ma ktos namiar na jakis sklep, gdzie jest dostepny HuntKey, bo wszyscy polecaja, ale nigdzie go nie ma (na Zenfist tez widze tylko ze bedze dostepny) ?!? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla_pl Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Obecnie Huntkey'e maja w ofercie tylko w Proline, Zenfiscie i posrednio 4max.pl (zamawiaja z proline'a), w pierwszych 2 czekaja na dostawy juz od poczatku sierpnia. Jestem w temacie bo sam chce go kupic do nowego kompa (e4400, ip35-e, x1950xt, 2gb ram ocz....) i narazie jade na pozyczonym od kumpla taganie. Zostaje chyba tylko czekac...... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 HK a co to takiego? :lol2: Mam coś zdecydowanie lepszego http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,44391/ :mrgreen: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie wydaje ci się że przesadzasz. Twoje posty są ostatnio monotematyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie wydaje ci się że przesadzasz. Twoje posty są ostatnio monotematyczne.A Twoje nie są? Powiedz mi czy nie mam racji w poprzednim poście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jestem pewien ze hk jest lepszy od tego corsaira. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jestem pewien ze hk jest lepszy od tego corsaira.Możesz rozwinąć swoją wypowiedź i poprzeć dowodami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jestem pewien ze hk jest lepszy od tego corsaira. :blink: :lol2: No cóż, a ja na to, że HK to jakby nie ta klasa :wink: Check this out http://www.silentpcreview.com/article751-page1.html :lol: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Możesz rozwinąć swoją wypowiedź i poprzeć dowodami?Dowody? Pelno tego w sieci. (A przynajmniej bylo pelno jak kupowalem zasilacz). Do tego dzialal on jakies 3 dni u kolegi z q6600 @ ~ 2.8GHz i 8800GTS. Do tego 2 dyski w raid (Seagate). Mierzylismy napiecia i w najwyzszym stresie byly bardzo stabilne. W idle nie wiedziec czemu troche szly do gory, ale wszystko miescilo sie w normie. Moze troche przesadzilem piszac ze jest lepszy od tego corsaira, ale na pewno jest bardzo dobry. Zaloze sie ze gdyby dac do tamtego configu 8800GTX tez by sobie poradzil. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 OMG, po co się tak kłucicie o bzdety? Z czystym sumieniem polecam Tagan TG380-UO1, jest to jeden z najcichszych zasilaczy na rynku, ma pełno długich kabli i bogate wyposażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 :mur: No to żeś wyskoczył z tym Taganem. U01 to stara konstrukcja, która jest absolutnie złym wyborem do nowych komputerów. W dodatku jest droga, można kupić taniej nowsze i dużo lepsze konstrukcje, jak na obecne czasy, choćby HK. W dodatku ta 380 u01 zesrałaby sie przy takim obciążeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pere Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ale czy ten amacrox warrior z mojego 1 posta będzie dobry??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja bym brał wyżej polecanego Corsaira VX, mimo iż producent kłamie obiecując >22dB do 400W, albo Frei Erde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...