k0nficjusz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, Mam taki problem mam laptopa bez wyjscia S-Video, a chciałbym podłączy go po TV czy karta telewizyjna ma taka mozliwosc? Przy laptopie mam PCIexpress. Ewentualnie moze jakies uzadzenie pod USB. Czekam na wasza pomoc. Pozdrawiam k0nficjusz:) Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez k0nficjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 O ile dobrze wiem to karty TV mają raczej złącze S-video IN czyli możesz podłączyć do kompa jakieś urządzonko np. konsole do gier. Chyba że znajdziesz taką która oferuje S-video OUT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nficjusz Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ajest moze jakies użądzenie które ma wejscie s-video out?? Bo chciałbym oglądac filmy na tv albo czasem pograc na tv. Ale nie wiem jak mam podlaczyc. Czekam na kolejne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
other_side Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Są jakieś modulatory (nie jestem pewien, czy to się tak nazywa) VGA>TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 PROSZĘ BARDZO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nficjusz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzieki o to wlasnie mi chodzilo juz zamowilem kabelek:) no teraz juz 12" przy filmie mi nie grozi:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 takie pytanko ten kabelek to na RGB działa ? jak z jakością lepsza niż przez composite / s-video ? konfucjusz jak dojdzie możesz napisać jak się ma ostrość itp :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nficjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Kabelek juz mam ale podlacze wieczorkiem wec zdam wam relacje co do jakości obrazu:) Jeśli chodzi o jakość wykonania to sie zdziwiłem bo naprawdę dobrze to wygląda, ale zobaczymy jak w praktyce:) No i zamawiałem z Allego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nficjusz Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No to mam problem bo nie moge sie podlaczyc pod tv;/ I nie bardzo wiem co może być nie tak zrobiono. Niby dostałem programdo konfiguracji sygnału zeby tv odbieral owe odsiezanie i rozdzielczosc, ale nie mam pojecia czemu nie działa;/ Może ktoś z was wie jak to zrobić, podlaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 moze napisz do tego kolesia ;p ? co dokladniej nie działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...