vicu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam Mam problem, ponieważ komp strasznie długo mi się uruchamia (defragmentacja zrobiona, skanowanie spywaredoctorem i ad-aware2007, naprawa IOLO system mechanic 2007, oraz Tune Up 2007 oraz Uniblue Registry Booster 2 ) a mimo wszystko dalej nie jestem zadowolony z szybkości uruchamiania się kompa. (mam kaspersky Internet Security 2007).Prosze o sprawdzenie log'ów: http://wklej.org/id/3f9ea9fe52 P.S. Tak nawiasem mówiąc, to nie za dużo mam procesów o nazwie "svchost"? Shot at 2007-08-20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nie, jest ich tyle ile ma byc. Ile masz ramu? Czy po odinstalowaniu kaspersky'iego uruchamia sie szybciej? Wylacz zbedne programy w msconfig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Aha ok.Mam 1024 MB DDR Ram.No troche szybciej,ale z Kasperskym i tak szybciej niż z NISem 2007, chociaż i tak jestem niezadowolony.Programy w msconfig dawno powyłączałem.A LOG czysty jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Na http://www.hijfe/ możesz również sprawdzić loga 8O. Zawsze coś można z niego wywalić, swoją drogą nie wiem po kiego ci stery do klawiatury 8O. EB CatchMe: Puknij sie w główkę i sam tam sprawdzaj. :) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez CatchMe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zawsze coś można z niego wywalić, swoją drogą nie wiem po kiego ci stery do klawiatury 8O.Jak kilka innych zbędnych programów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak kilka innych zbędnych programów... skromnie ujęte =] do autora tematu -> ja na Twoim miejscu postawiłbym windowsa od początku (ofcourse jak nie wiedziałbym jak przyspieszyć bootowanie kompa) zmień antyvirusa koniecznie / wyłącz winamp agenta / siedzą jeszcze śmieci po śmierdzącym nortonie / i wiele innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Ok dzięki za wszystkie podpowiedzi, wywale stery od klawiatur, śmieci po nortonie, winampagenta,ale mówicie,że jest jeszcze sporo rzeczy,a niestety jeśli chodzi o LOGi to ja sie nie znam.Więc może podalibyście co jeszcze wywalić, na podstawie mojego loga. Aha i wpisy skasować w HijackThis czy Killboxie? Czy nie ma różnicy? Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez vicu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...