przemn2 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Zastanawiam się nad zakupem jednej z tych płyt pod e2160 (narazie E2160 z myślą o Penrynie pózniej). Czytałem dość sporo o obu płytach na forum i mam dylemat.Proca zamierzam kręcić.Czy jest sens brać już teraz płytę z myślą o Penrynie czy sobie to odpuścic i brać coś tańszego pod 650i? Kasy na płytę mam 450zł. Jedyną wadą jak dla mnie jest ten nieszczęsny podwójny start a w MSI problemy z aktualizacją biosu. Poradzćie. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez przemn2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 pomyśl jeszcze nad tą : FOXCONN P35A http://www.ulubiony.pl/?action=StoProd&...993&u=12490 Jeden z użytkowników polecił mi ją do procesora Dual Core e2160 w moim temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 FOXCONN P35A też myślałem o tej płycie.No to teraz mam kompletny dylemat niby podobne ale tak różne.Może ktoś jeszcze się wypowie na temat tych płyt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 w podobnej cenie jest jeszcze gigabyte na p35 za jakies 2 tyg tez bede kupowal i nie wiem co wybrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Napiszę tak: obojętnie czy kupisz tego Abita, MSI czy Foxconna będziesz zadowolony, bo wszystkie są bardzo dobre. Ja jednak skłaniam się ku dwom z nich: Msi lub Foxconn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...