kirieelejson Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ostatnio czyscilem calego kompa. wyciagnalem wszystkie bebechy i przedmuchalem. Poskladalem, odpalilem i zobaczylem, a raczej uslyszalem, ze jeden glosnik nie dziala. Glosniki sa dobre na 100 proc. Nie jest to też kwestia sterowników, bo odpaliłem drugi system i to samo. Czyzby poszedł jeden kanał? Może gniazdo? Coś na płycie? Tak czy owak: Co jest przyczyną i czy da się to jakoś naprawić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 NO jeśli mówisz że głośniki na 100% dobre to są 2 rzeczy jakie mogły paść: 1- sprawdz kabelki, mnie się kiedyśzrobił taki lol że kabelek się przełamał i grało tylko na jeden głośnik :D 2- płyta główna, ale mało prawdopodobne raczej obstawiam punkt pierwszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 1- sprawdz kabelki, mnie się kiedyśzrobił taki lol że kabelek się przełamał i grało tylko na jeden głośnik :Dkabelki... ale jakie kabelki? to jest zintegrowany dzwiek z plyta glowna - no chyba, ze ja nie wiem o jakims jeszcze polaczeniu tej karty z płytą.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 No mowisz ze jeden glosnik nie dziala :D A chyba glosnik jest polaczony kablem z karta dziwekowa. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 kable sa dobre - glosniki dzialaja - podlaczylem je np. bezposrednio do CDROMU i zapuscilem muze - dzialaja oba glosniki wiec sprawa kabelkow rozwiazana - ale mojego problemu jak najbardziej nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...