Shakyo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam. Kupilem obudowe Thermaltake Armor z oknem. Dali mi do niej 4 wiatraczki z tego 2 sa 120mm i swieca na niebiesko. Niestety, nie podoba mi sie ten kolor i chce zainwestowac w zielone ;) . Prosze o porade jaka firme wybrac poniewaz chce aby kolor byl mocny i ladny (120mm/zielony). W starym pc kupilem wentylator 120mm REVOLTEC'a niebieski lecz jego jakosc chyba nie jest najlepsza, po jakims czasie jedna z czterech diodek led zgasla, ogolnie intensywnosc swiecenia jest mala. Chce rowniez zmienic wentylator z Scythe Infinity z seryjnego na jakis zielony tyle ze szybszy, bo seryjny ma 1200 obrotow. Ogolnie nie odstrasza mnie halas, a zbedne szumy bede niwelowal panelem z regulacja obrotow. Interesuja mnie tez wentylatory w kolorze czerwonym, by swiatlo nie bylo rozowe albo nie plowialo z czasem. Ceny prosze w normie ;) BTW jak macie jakies foty z ciekawymi rozwiazaniami na oswietlenie prosze o link. Narazie mam tylko pomysl na kolor zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...