honey24 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam, dopiero raczkuje w tej dziedzinie, ale potrzebuje laptopa na studia. Cena to max 2700zl. :) Potrzebuję go oczywiście do netu, muzyka, czasem do pisania, filmy i do oglądania telewizji. Bardzo proszę o doradzenie czegoś odpowiedniego. co do funkcji to tyle ile wiem to matryca 15,4 wieksza na pewno nie, pamiec ram min 512, w miare karta graficzna, procesor intel M chyba jest ok? ae tez nie woiem do konca, no i system na pewno nie vista i home edition może? Czekam na odp. i Rady thx Asia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Prosze doradźcie mi coś, znalazlam 1 ciekawy HP Pavilion G5050EW [GF783EA], co o nim myslicie?? ODPisujcie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) IBM / Lenovo Laptop N100 o "w miare" karcie graficznej zapomnij w tej cenie, grac i tak pewnie nie bedziesz z tego co widze Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 gry w rachube nie wchodza, chyba ze jakies internetowe typu kurnik. najbardziej zalezy mi zeby chodzil w miare ok, i dalo sie podlaczyc karte telewizjną. Piszcie jeszcze jako4esz propozycje. podobaja mi sie notebooki z hp, toshiby ale w tej cenie pewnie nic wyszukanego:) nie znjade. A napewno nie chce f. simensa. ODP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) gry w rachube nie wchodza, chyba ze jakies internetowe typu kurnik. najbardziej zalezy mi zeby chodzil w miare ok, i dalo sie podlaczyc karte telewizjną. luknij tu Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 luknij tu Dzieki jest kilka ciekawych ofert. Pod wzgledem funkcji i wygladu:) dla kobiety jednak ważne! wpisujcie jeszcze swoje typy, bo to duża pomoc dla laika:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 IBM / Lenovo Laptop N100 o "w miare" karcie graficznej zapomnij w tej cenie, grac i tak pewnie nie bedziesz z tego co widze Za 2.5k mozna poszukac czegos od Aristo, model ktory mam w sigu kosztowal wlasnie tyle i jak widac ma x1600... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 dzieki wszystkim za rady, coraz bardziej zaczynam sie orientowac czytajac wasze forum i juz nie ogladam kolejnych laptopow zupelni zielona z checia czekam dalszych rad i propozycji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 a co myślicie o medionach? jako firmie produkujacej laptopy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 szajs... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 a co myślicie o medionach? jako firmie produkujacej laptopy?? Nie wiedziałem że taka marka istnieje :blink: to z japonii czy z Karaibów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a co myslicie o tym hp seria G5000 -, czy za ta cenę warto go kupić?? odpszcie prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 http://bluemobility.pl/product_info.php/pr...6795bd5bbb81b5c u mnie w sklepie w mieścinie wzięłam takiego za 2.5k właśnie... Myślę, że dosyć opłacalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent0700 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Nie wiedziałem że taka marka istnieje :blink: to z japonii czy z Karaibów :Dnajprędzej to z chin :D ale ogólnie firma niemiecka. nie mogę powiedzieć, że ogólnie Niemcy ..ale poznałem kilka "przypadków niemieckich" gdzie np w dziale TV stawiają tą firmę na równi z philips, panasonic, itd a nawet wyżej - ponieważ wybierają Mediony mimo, że za tą samą cenę można było kupić wg nas polaków "markowe" TV..nie wiem jak Laptopy. może to tylko przypadki nacjonalizmu a może po prostu nie jest to taka zła firma .. byś musiał na niemieckich forach popytać :) ja nie jestem za ani przeciw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nie mogę powiedzieć, że ogólnie Niemcy ..ale poznałem kilka "przypadków niemieckich" gdzie np w dziale TV stawiają tą firmę na równi z philips, panasonic, itd a nawet wyżej - ponieważ wybierają Mediony mimo, że za tą samą cenę można było kupić wg nas polaków "markowe" TV..nie wiem jak Laptopy. To chyba jacys wschodni niemcy :lol: Medion to taka niemiecka California Access albo Aristo ... kupije gotowe wyroby i daja swoje logo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 coraz wiece propozycji i to ciekawych....moze macie jeszcze jakies? bede wdzieczna, do planowanego zakupu jeszcze miesiac takze czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ktoś jeszcze soć mi doradzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C-oolt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam!! Mogę ci doradzić HP COMPAQ 6715b sam sie nad nim zastanawiam . Jest tani, dobrej firmy i konkretnie wyposażony. http://www.skapiec.pl/site/szukaj/?sz=&...amp;x=0&y=0 Lecz nie wiem jak wygląda jego wydajność w porównaniu do Core Duo gdyż jest on na platformie AMD Turion™ 64 X2. może ktoś sie wypowie na ten temat. Pozdro :) Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez C-oolt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Witam!! Mogę ci doradzić HP COMPAQ 6715b sam sie nad nim zastanawiam . Jest tani, dobrej firmy i konkretnie wyposażony. http://www.skapiec.pl/site/szukaj/?sz=&...amp;x=0&y=0 Lecz nie wiem jak wygląda jego wydajność w porównaniu do Core Duo gdyż jest on na platformie AMD Turion™ 64 X2. może ktoś sie wypowie na ten temat. Pozdro :) no to moze ktos oswieci jak z tą wydajności turiona względem core duo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 no to moze ktos oswieci jak z tą wydajności turiona względem core duo?? z tego co sie troche zorientowalam czytajac fora i przegladajac strony to róznica miedzy CD i Turionem nie jest zbyt wielka, oba sa w koncu dwurdzeniowe:)) a tak oprocz tego to ja ciagle szukam czegos dla siebie wrzesien sie konczy takze zostal mi tydzien maxymalnie do zakupu. pomozcie mi jeszcze co wybrac tak do 2900max ostatecznie! h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxos Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 od czasu do czasu gościu wystawia świetnego dell vostro 1500 za 2800 na allegro, sam się na niego czaję... ^^ poczytaj o nim wiecej na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey24 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 od czasu do czasu gościu wystawia świetnego dell vostro 1500 za 2800 na allegro, sam się na niego czaję... ^^ poczytaj o nim wiecej na forum hej juz czytalam, wszyscy go chwala:) tylko mi zalezy zeby kupic w sklepie, bo to pierwszy laptop no i kupa kasy:). wole sama go najpierw obejrzec i wogole:) jeszcze jakies propozycje?? pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Obadajcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaxos Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 kupiłem tego vostro, ale mój zapał został strasznie ostudzony, bowiem wbrew opisie na aukcji dostałem model z matową matrycą... aż się zastanawiałem czy nie sprzedać i kupić innego z matrycą szklaną, zależało mi na tym trochę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 dogadaj się ze sprzedawcą, to on się pomylił nie Ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncon Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 zeby nie robic nowego tematu napisze w tym. szukam jakiegosa noteboka dla studenta (Cena ponizej 2500zl). Bedzie słuzył do nauki ale czasami chcial bym zagrac w starsze gierki (np. CS) musi posiadac wifi gdyz che skorzystac z darmowego neta na terenie uczelini i mile widziany BT. znalazlem taki, co o nim sadzicie?? http://www.allegro.pl/item254687129_compaq...24_80_fvgw.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...