stranded Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) :lol2: a więc, czy jest możliwość podłączenia dysku SATA pod starszego kompa (ATA133)? bo chcę kupić jakiś większy dysk teraz ale fajnie by było gdybym w przyszłości mógł go odłączyć i wsadzić do nowszej maszyny. i sorry za lamerskie pytanie ale wypadłem troche z obiegu jeśli chodzi o kompy. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 nikt nie wie? :P hmmm nie chcę kupić dysku w ciemno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Kupujesz kontroler sata na pci lub konwerter sata-ide i podłaczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jeśli ma to być drugi, czy któryś tam z kolei dysk, to załatw sobie rzejściówke pod usb lub firewire. Transfery niższe niż normalnie, ale za to potem można wykorzystać w nowym kompie jako przejściówke ide<->usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...