B3niu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam uno problemo. Chce nabyć jakis możliwie tani tuner TV tak do 70 paru zł razem z przesyłką. Znalazłem na allegro coś takiego http://www.allegro.pl/item226894889_tuner_...pilot_soft.html . Do tunera będzie podpięta zwykła antena szerokopasmowa. Warto kupić taki tuner?? Czasami będe na nim cosik oglądał i słuchał radia. Kupuje tuner do kompa bo mam za mały pokój żeby jeszcze wstawić do niego jakieś TV. Może jest coś innego godnego uwagi? Dzięki z góry za odpowiedzi:) EDIT: A i jeśli ktoś ma taki tuner jak ten z linka to niech napisze jak się sprawuje i czy nie ma z nim zbytnich problemów. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g2tech Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Podpinam się pod temat. Co sądzicie o takich tunerach albo podobnych na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...