Momo Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Witam, Podczas zamykania IE wyświetla mi się komunikat: "Instrukcja spod "0x77f516c5" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x012c0010" pamięć nie może być "read"" po czym zamyka go. Często też wykrzacza się podczas pracy. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 są dwie odpowiedzi: 1. Opera 7.1 2. Mozilla 1.2 PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 są dwie odpowiedzi: 1. Opera 7.1 2. Mozilla 1.2 PL Niestety odpowiedzi błądne i nie na pytanie. Momo, czy tylko jest problem z IE czy także z innymi progsami/zachowaniem kompa. Albo masz coś namieszne w systemie (--> reinstal) albo uszkodzone lub zbyt "agresywnie" ustawione pamięci (--> sprawdz np. Goldmemory). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 Okazało się, że to nagrywareczka, którą zamontowałem tydzień temu powodowała wszystkie problemy. Dorwałem się do używanej Yamachy i coś z nią było nie tak. Wywaliłem złoma i mam system stabilny jak skała :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...