Skocz do zawartości
niko2003

Microsoft Office 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Sugerowana cena edycji Office 2007 dla Użytkowników Domowych wynosi 199 zł brutto.

Dołączona grafika

Office 2007 dla Użytkowników Domowych to edycja nowego pakietu biurowego firmy Microsoft przeznaczona do zastosowań domowych. W przeciwieństwie do poprzednika - Office 2003 dla Nauczycieli, Studentów i Uczniów, z domowej wersji 2007 może korzystać w domu, w celach niekomercyjnych, każdy. W jego skład wchodzą: edytor tekstów [b]Word[/b], arkusz kalkulacyjny[b] Excel[/b], program do tworzenia prezentacji [b]PowerPoint[/b] oraz aplikacja do sporządzania notatek [b]OneNote[/b]. W stosunku do poprzednika, brak jest jednak rozbudowanego klienta poczty Outlook. Najważniejsze nowości edycji 2007 to całkiem nowy interfejs, nowy format zapisu dokumentów Open XML, wsparcie zapisu do PDF/XPS, rozbudowane tagi inteligentne, ulepszona praca grupowa, a także szereg ulepszeń w poszczególnych aplikacjach. Licencja pakietu w wersji pudełkowej daje prawo do instalacji na 3 stanowiskach

Ja kupiłem tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie ma wersji z licencją na 1 stanowisko za ~100zł. :D

Chętnie w taką bym się zaopatrzył. Tego Office'a to kupie, ale i tak będzie na jednym komp. zainstalowany. Drugi jest już wiekowy (P3 850MHz, 512MB) i raczej nie pociągnie pakietu. :(

edit:

Na Allegro jest już wysyp. Można nawet za 189zł kupić + odbiór osobisty i 10zł w kieszeni. :)

Edytowane przez studenc1k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to znaczy 3 stanowiska? W jednym mieszkaniu? A jak u brata zainstaluje w innym mieszkaniu to tez obejmuje 3 stanowiska? A jak zainstaluje na swoim kompie na 2 roznych systemach i dyskach to juz to beda 2 stanowiska czy jedno?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to znaczy 3 stanowiska? W jednym mieszkaniu? A jak u brata zainstaluje w innym mieszkaniu to tez obejmuje 3 stanowiska? A jak zainstaluje na swoim kompie na 2 roznych systemach i dyskach to juz to beda 2 stanowiska czy jedno?

Licencja na 3 stanowiska - 3 różne komputery używane nawet przez 3 różne osoby, ale w obrębie jednego gospodarstwa domowego. :)

Mam od razu pytanie. Czy jak mieszkam razem z przyjaciółką (nie ma powiązania rodzinnego), to można legalnie zainstalować na jej komputerze Office'a?

Edytowane przez studenc1k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja jeszcze dorzucę swoje trzy grosze:

Kiedyś wystartowała i nadal działa Edu-Akcja http://www.edu-akcja.pl

MS Office 2007 Standard: Word, Excel, Powerpoint, Outlook - za 199 zł

MS Office 2007 Professional Plus: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, Publisher, Office Communicator, Infopatch za 278 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MS Office 2007 Professional Plus: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, Publisher, Office Communicator, Infopatch za 278 zł

Orientujesz się czy to jest BOX? Można to później przeinstalować na innego kompa w razie potrzeby (jest napisane tylko o wymogu aktywacji), bo jeśli tak to nic tylko kupować Office z Accessem za +-300PLN.

edit

OK już znalazłem, że można :].

Edytowane przez AndiX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie, że zrobili taką promocję, bo za 400 zł to wiele osób by zrezygnoiwało z oryginalnego offica, a za 200 to więcej kupi oryginał, a nie będą piratować :) ja skorzystałem z tej promocji i się cieszę, szczególnie, że nowy office bardzo przypadł mi do gustu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi