niko2003 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Sugerowana cena edycji Office 2007 dla Użytkowników Domowych wynosi 199 zł brutto. Office 2007 dla Użytkowników Domowych to edycja nowego pakietu biurowego firmy Microsoft przeznaczona do zastosowań domowych. W przeciwieństwie do poprzednika - Office 2003 dla Nauczycieli, Studentów i Uczniów, z domowej wersji 2007 może korzystać w domu, w celach niekomercyjnych, każdy. W jego skład wchodzą: edytor tekstów [b]Word[/b], arkusz kalkulacyjny[b] Excel[/b], program do tworzenia prezentacji [b]PowerPoint[/b] oraz aplikacja do sporządzania notatek [b]OneNote[/b]. W stosunku do poprzednika, brak jest jednak rozbudowanego klienta poczty Outlook. Najważniejsze nowości edycji 2007 to całkiem nowy interfejs, nowy format zapisu dokumentów Open XML, wsparcie zapisu do PDF/XPS, rozbudowane tagi inteligentne, ulepszona praca grupowa, a także szereg ulepszeń w poszczególnych aplikacjach. Licencja pakietu w wersji pudełkowej daje prawo do instalacji na 3 stanowiskach Ja kupiłem tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wiadomo juz od tygodnia...bo jest Jubileusz 15 lecia MS... :) Mam Office Xp dla uczniow i studentow, ale 2007 rowniez dwie kopie kupie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pisałem o tym kilka dni temu w oprogramowaniu. I tak nie warto dla napisania czegos raz na pół roku ;) A do pracy tej wersji uzywac nie mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Szkoda, że nie ma wersji z licencją na 1 stanowisko za ~100zł. :D Chętnie w taką bym się zaopatrzył. Tego Office'a to kupie, ale i tak będzie na jednym komp. zainstalowany. Drugi jest już wiekowy (P3 850MHz, 512MB) i raczej nie pociągnie pakietu. :( edit: Na Allegro jest już wysyp. Można nawet za 189zł kupić + odbiór osobisty i 10zł w kieszeni. :) Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Szukałem podobnego tematu ale tylko w (Windows i Ośla Łączka). Fajna sprawa za 199 złotych (trzy stanowiska). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Co to znaczy 3 stanowiska? W jednym mieszkaniu? A jak u brata zainstaluje w innym mieszkaniu to tez obejmuje 3 stanowiska? A jak zainstaluje na swoim kompie na 2 roznych systemach i dyskach to juz to beda 2 stanowiska czy jedno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Co to znaczy 3 stanowiska? W jednym mieszkaniu? A jak u brata zainstaluje w innym mieszkaniu to tez obejmuje 3 stanowiska? A jak zainstaluje na swoim kompie na 2 roznych systemach i dyskach to juz to beda 2 stanowiska czy jedno?Licencja na 3 stanowiska - 3 różne komputery używane nawet przez 3 różne osoby, ale w obrębie jednego gospodarstwa domowego. :) Mam od razu pytanie. Czy jak mieszkam razem z przyjaciółką (nie ma powiązania rodzinnego), to można legalnie zainstalować na jej komputerze Office'a? Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To i ja jeszcze dorzucę swoje trzy grosze: Kiedyś wystartowała i nadal działa Edu-Akcja http://www.edu-akcja.pl MS Office 2007 Standard: Word, Excel, Powerpoint, Outlook - za 199 zł MS Office 2007 Professional Plus: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, Publisher, Office Communicator, Infopatch za 278 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) MS Office 2007 Professional Plus: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, Publisher, Office Communicator, Infopatch za 278 złOrientujesz się czy to jest BOX? Można to później przeinstalować na innego kompa w razie potrzeby (jest napisane tylko o wymogu aktywacji), bo jeśli tak to nic tylko kupować Office z Accessem za +-300PLN. edit OK już znalazłem, że można :]. Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Hehehehe... w TVN24 słyszałem, że z okazji jubileuszu obniżają cenę. Zerknijcie co napisali tutaj. http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=397352 Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Moloch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteHroses Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 fajnie, że zrobili taką promocję, bo za 400 zł to wiele osób by zrezygnoiwało z oryginalnego offica, a za 200 to więcej kupi oryginał, a nie będą piratować :) ja skorzystałem z tej promocji i się cieszę, szczególnie, że nowy office bardzo przypadł mi do gustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...