zawas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam Dostałem dzisiaj procesor C2D E6550 - ale nie ma nigdzie pasty termoprzewodzacej. Jest za to na radiatorze pod spodem jakies 3 szare prostokąty. Czy to jest ta "pasta" ?? Czy mozna ja jakąs zdiac (paste z radiatora) i nałożyć inna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak, to jest ta "pasta". Zdejmij to i naloz cos normalnego :P A czym zdjac? Jakas sciereczka namoczona w spirytusie ;) Potem przetrzyj chusteczka. Ja tak zawsze robie. @Mardok Nie zdazylo sie Tobie kiedys pomylic dzialy ? ;) Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez xacti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A tak z innej beczki od kiedy E6550 jest na Socket 754/939/940/AM2/AM3 coś się zmieniło ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Powielanie, nie ten dzial i bog wie co jeszcze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...