Kyrfal Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 co tu duzo mowic, jestem w tym temacie zielony, jako iz moja plyta zbyt wielkich mozliwosci nie daje (na e4300 core2duo 1.8ghz max moge podkrecic do nieco ponad 2ghz, a w internecie widzialem jak ten procek byl podkrecany do 3ghz) chcialbym kupic najtansza plyte ktora umozliwilaby mi naprawde mocne przyspieszenie procesora pozdrawiam, zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ile masz dokladnie forsy? Bo mozna kupic DFI za ponad tysiaka i Foxconna P35A za 400zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 napisał najtańszą. Najtaniej, a godnie Gigabyte GA-965P-DS3 / Asus P5B / Abit IP35-E / Foxconn P35A / MSI Neo-2 FIR / MSI P35 Neo-F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 napisał najtańszą. Najtaniej, a godnie Gigabyte GA-965P-DS3 / Asus P5B / Abit IP35-E / Foxconn P35A / MSI Neo-2 FIR / MSI P35 Neo-F Ja bym polecał już raczej tylko mobasy na P35 ... Foxconn, Biostar, MSI Neo2, P5K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...