kamilmobile Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 czesc jestem nowy i mam do was takie pytanie mam : plyta glowna : asrock p4i45e procesor celeron D 325/2/2,53 ramy 512 400 mhz moglby mi ktos pomuc jak podkrecic troche procesor?? cooler wlasnie kupuje FREEZER 4 . prosze o szybko i dokladna odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Prosze bardzo: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=207036 "szybko i dokladnie" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Extremalne podkręcanie to nie dział na takie pytania ! Do PZ z tym ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reborn_p Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Nie chce zakładac nowego tematu, powiedzmy, że zapytam tutaj. Sytuacja dotyczy innego procka(C2D E4300). Mianowicie, procek robiący 3GHz(333x9) działa raczej stabilinie na defaultowym napięciu(1.325V), ale podczas testu w Orthosie komp sie restartuje. Zaczyna się zwiększanie napięcia... I wraz ze wzrostem napięcia jest coraz gorzej(restart w czasie POST, system nie wstaje), dopiero koło 1.425V zaczyna coś działać. Pytanie - dlaczego to wygląda tak.. Dziwnie? Że na domyślnym napięciu, procesor działa lepiej, niż jak na wyższych(oczywiście do pewnego momentu)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...