jahoo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam Dostałem hp dv6220 z preinstalowaną vistą, strasznie wolno to chodziło więc odrazu sformatowałem ( nie zrobiłem recovery disk :( ) i zainstalowałem xp. Niestety nie było sterów do xp więc próbuję przywrócić vistę. Mam partycje recovery która ma 5gb i chyba można z niej odzyskać system. Nie mam pojęcia jak to zrobić. Proszę pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 google.pl http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...product=3365260 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellowww Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Uruchom ponownie kompa i przy bootowaniu wcisnij F11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...