Tualk Hord Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 monitory to moją pięta achillesowa http://www.allegro.pl/item223844548_hit_mo...s_warszawa.html co sądzicie o tym monitorze? Sądząc po cenie jakość obrazu mizerna będzie. ale wybredny raczej nie jestem. Brat kupił iyamę 19 panoramę w tej cenie i tragicznie nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Ja tam mam do allegro pewne roczarowanie... kupilo sie te pare rzeczy ktore niby mialy byc ok a byly nie ok... z naprawde tanich panoram 19 calowych na matrycy TN polecam jedynie Gatewaya FPD 1975W, widzialem i moge pochwalic ze byl calkiem, calkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tualk Hord Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jeśli chodzi o zakupy na allegro to jak dotąd się nie zawiodłem, a już 70 transakcji mam. Właśnie ten asus nie jest na matrycy TN tylko TFT, a wiem tylko tyle że TN lepsze :D hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Właśnie ten asus nie jest na matrycy TN tylko TFT, a wiem tylko tyle że TN lepsze :D hmmm TFT to TN MVA PVA SPVA SIPS itd :) oba monitorki (iiyama asus) są na TN - ja bym brał asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ishigaki Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ten Samsung ma być w sprzedaży od jutra w sklepie dla idiotów, może ktoś wie coś więcej na jego temat? Cena 599. Kto kupuje tanio, kupuje 2x, ciekawe czy tak też jest w tym przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ten Samsung ma być w sprzedaży od jutra w sklepie dla idiotów, może ktoś wie coś więcej na jego temat? Cena 599. Kto kupuje tanio, kupuje 2x, ciekawe czy tak też jest w tym przypadku. byłem dzisiaj w MM i oglądałem, ten samsung słabiutki, za to HPek w2007 wyróżniał się ze wszystkich, dzisiaj cena w MM to 879 ale widziałem przygotowane sztuki na promocję, nie wiem tylko w jakiej cenie puszczą je jutro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) byłem dzisiaj w MM i oglądałem, ten samsung słabiutki, za to HPek w2007 wyróżniał się ze wszystkich, dzisiaj cena w MM to 879 ale widziałem przygotowane sztuki na promocję, nie wiem tylko w jakiej cenie puszczą je jutro...przeciez normalnie one po 1300zl chodza to juz jest promocja,soory mój bład to 22" HP Pavilion w2207 czyli lipa :D Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item229617897_nowy_l...um_wroclaw.html wydaje mi sie ze cena ok.Akurat skladam kompa koledze i sztuke wzialem. Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 cena nawet bardziej jak ok, szkoda, ze nie widzialem wczesniej, bo bym sobie wzial sztuke do drugiego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Tylko ze aukcja trwala chyba z godzine :D No tez mi sie wydawalo ze sie chyba walneli na cene.Zobaczymy.Jak cos, dam znac Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jak zobaczylem lynka to juz bylo po w tzw miedzyczasie to katowalem nowa kiere i nowy monitorek przy glownej jednostce :P relacjonuj przebieg wypadkow, bo mi to bardziej na blad wyglada niz normalna aukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ładnie się goście bachnęli z tą ceną bo wątpie żeby to promocja była:D. Szkoda że wcześniej nie wychaczyłem tej aukcji to bym sobie wziął pare sztuk:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 wystawil kolkejna aukcje z tymi samsungami: http://www.allegro.pl/item229693294.html ale cena juz jest normalna, ciekawi mnie final tej akcji :D grzeg255 dostales jakiegos maila od nich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ishigaki Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) oO przebił MM o lekko 250z ;] też jestem ciekaw jak to się skończy. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Ishigaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Haha :D Narazie nic nie pisali.Potwierdzilem mailowo i na tym koniec.Musza wyslac hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hirikawa Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 To ja tak trochę ironicznie pół żartem pół serio :) Może zamiast wkładać 600zł w słabe LCD (które jest panoramiczne i służy do oglądania filmów raczej) kupić takie coś http://www.euro.com.pl/telewizory-tradycyj...tx-29pm1p.bhtml w oczekiwaniu na nową technologię. Nieco drożej, ale dużo cali i jakość naprawdę przyzwoita :P Jak mówiłem pół żartem, pół serio. Ale może to sobie ktoś rozważy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item229617897_nowy_l...um_wroclaw.html wydaje mi sie ze cena ok.Akurat skladam kompa koledze i sztuke wzialem. Nie no ja pierpapier, przeciez zara bym go kupil i jeszcze do Wrocka mam dwa kroki, ja pier... Jak bedziesz mial takiego linka, to wez mi najpierw podeslij :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 jakies wiesci z frontu, bo pojawily sie juz komenty za ta aukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Oczywiscie byla to pomylka,a ze jestem wyrozumialy to odposcilem sobie dochodzenia co i jak.Widzialem fakture ich zakupu i bylo 599.W ramach zadoscuczynienia zaproponowali 10% upustu od ich ceny zakupu+ wysylka na ich koszt,jak i 10% na reszte rzeczy ktore maja wystawione. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 a ja zakupiłem w sklepei dla idiotow taki o to monitorek http://www.allegro.pl/item239498323_lg_lcd...wy_okazja_.html tylko za 489 złoty :] i jak dla mnie bardzo fajny monitorek. fajny moze dlatego ze znam sie na nich tak samo jak na szydełkowaniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...