Gość dragonlore Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Chcesz byc jak T-1000 z Terminatora 2?? ;) ,to zagraj w nowa gre Radical Enterteiment W grze bedziesz mogl zmieniac/morfowac swoje cialo w smiercionosne "narzedzia" np ostrza ,tarcze itp, oraz przyswajac mozliwosci pokonanych wrogow.Gra jest zapowiadana jako "Free Roming Game" ! Na razie sa 2 trailery ktore mozecie obejrzec w podanym linku ponizej-czekamy na wiecej info o tej grze ;) wywiad plus sceny z trailera trailer Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Końcówka trailera mocna :D (you dont have too [; ) Gierka może być niezla, zapowiada się całkiem spoko ale trzeba poczekać na gameplay movies. ps. szkoda że nie można kroić ciał na pół, trochę to razi kiedy takie ostre noże przechodzą przez tułów jak duchy. edit: Ten alex ma głos jak jakiś preview man ze stacji telewizyjnej :lol: Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ehehe na mnie koncowka tez zrobila wrazenie. zwlaszcza odpowiedź postaci. gierka zapowiada sie naprawde fajnie. ciekawe jak bardzo mozna modyfikowac cialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Wow, zapowiada się naprawdę fajnie, oby nie wyszedł z tego jakiś crap [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Na neo była juz zapowidź ale nie dałem bo myślałem ze only klocek: http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str...st&p1=20276 ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Widziałem trailer parę godzin temu. Może być ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 hehe widac ze sie wzorowali ta glownym czarnym charakterze (nie pamietam imienia) z filmu Blade2 ktory wbiegal w grupe 20 komandowos i ich rozwalal, nawet ubior podobny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A mnie jakoś średnio się trailer podobał, ale zakończenie fajne. Lepiej jakby to była przygodówka z elementami alkcji niż jak typowa rozwalanka. Koniec był fajny, właśnie po nim wydaje mi się że może to będzie miało elementy przygodówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A mnie jakoś średnio się trailer podobał, ale zakończenie fajne. Lepiej jakby to była przygodówka z elementami alkcji niż jak typowa rozwalanka. Koniec był fajny, właśnie po nim wydaje mi się że może to będzie miało elementy przygodówkiW jednym z wywiadów dev opisuje, że główny bohater może np. zmenić się w jednego z żołnierzy i razem z resztą grupy walczyć przeciwko... No nie pamiętam, ale ważne, że może być z nimi w grupie. Nożna też zmienić się w oficera i wydawać żołnierzom rozkazy, itd. Wydaje mi się możliwym, że wprowadzone zostaną elekemty gry przygodowej i choć byłoby to ciekawe wyjście, to raczej na nie nie liczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 KONKRETNE wywarł na mnie wrazenie trailer! Jeżeli będzie gra tak dynamiczna i taka cudna, kupuje klocka albo ps3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Na mnie jakos wrażenie trailer nie zrobił. To chyba nie moj gust :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Hmm... fajniej by było jakby on był z płynnego metalu, a nie tak jak tutaj z czegoś, co przypominało ziemię [; Ciekawe jak ta gra będzie w rzeczywistości wyglądać (tzn. poruszanie, widok itd.) jeszcze wyjdzie że to zwykły hack 'n' slash [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No może w końcu coś ciekawego stworzą, aczkolwiek również zastanawia w jakim trybie będzie toczyła się rozgrywka (tpp jak tomb raider, czy tpp jak spider-man). Fajny trailer.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 myślę, że gierka będzie rewelacyjna, znowu będziemy mieć klimaty prosto z H-L, Residenta, czy tez Feara, Blood'a II //doświadczenia i eksperymenty na ludziach// mutanty, potworasy itd. a kto lub co za tym idzie korporacje, ogggromne korporaciska typu "umbrella" :) :wink: Uwielbiam "tego typu" klimaty !!!!! sieee nakręciłem ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12265&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) dlsczego ten kolo tak wyglada .. czy on sie wybiera na bitwe HH ;p ( no w sumie to jak mialby ubrany .. hmm no tez nie wiem takze niech bedzie;p ) Swoja droga mocny HDR *(screeny) ale oczywiscie pmysl na gre mi sie bardzo podoba:) .. jednak brakowalo paru detali na trailerze typu dziure po kulach w ubraniu.. bron bedziemy pewnie kreowac ale taka jak tworcy wymsleli .. no chyba ze bedzie kilka parametrow do modyfikacji.. i pewnie postac bedziemy widzieci z tylu i to bedzie taka konsolowa rozpierducha.. ale mam nadzieje ze nie ;p no nic czekamy na demo :) Edytowane 12 Listopada 2007 przez GURU500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 W końcu coś nowego :) Brawa za pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 najnowszy trailer :) trailer -prototype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) ale sieka :D Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Monolith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 czy postać z takimi zdolnościami da się w ogóle zabić? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Hmmm recycling pokonanych przeciwnikow? Zeby tylko na smacznych trailerach sie nie skonczylo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) A dlaczego temat o tej grze jest w tym dziale, skoro, tej gry nie bedzie na PC? :huh: http://www.gry-online.pl/S032.asp?SEARCH=p...PT=&Submit= Edytowane 10 Grudnia 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 A dlaczego temat o tej grze jest w tym dziale, skoro, tej gry nie bedzie na PC? :huh: http://www.gry-online.pl/S032.asp?SEARCH=p...PT=&Submit= oj będzie - GOL ssie wystarczy zajrzeć do źródła ;) Also Available On: PC, PlayStation®3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 a, no to rzeczywiście gol ssie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 nowe filmiki filmik 1 filmik 2 masakra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zapowiada sie świetnie ;]. Fajnie ze w miare nowy pomysł i jak narazie nie ma krztyny newsa o fabule (imo dobrze - ja wole być zaskoczony czymś nowym podczas gry a nie podczas trailera ;)). A poza tym krew leje się ostro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 i wyjdzie na pc dopiero jesienią??? nie ma sie co nakrecac :/ Myslicie ze bedzie miala duze wymagania?? Czy takie jak kazda giereczka z xboxa360/ps3 (czyli srednie)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Do jesieni wyjda nowe karciochy ATI/NVidi ;) spoko bedzie framerate . Tematyka syci maxymalnie , czegos takiego chyba jeszcze nie bylo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A ja sie pytam jak może być słąby framerate skoro pod względem grafy daleko temu tyłowi (przynajmniej z tego co widać) do Crysisa ? Normalna grafa i tyle co oczywiście nie jest minusem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 To dzisiaj Światowa premiera :D czekamy na jakieś recenzje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...