Dolu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 GRA MA PROBLEMY Z WYKRYWANIEM PADOW znalazl ktos moze juz na to jakies rozwiazanie ???? bo klawiatura + myszka jakos nie pasuje do tego typu gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Pasowac, pasuje Tak samo jak wykrywa pady. Warto by bylo napisac jaki padzik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Ja korzystam z Belkina n52 te + myszka i jest bardzo przyjemnie. Jak tylko naprawię kabelek w Rumblepadzie2 nie omieszkam przetestować. Z wypowiedzi znajomych wynika, że jednak na padzie jest genialnie. EDIT: Na Steam już jest do odpalenia dziś:-) Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mam takie pytanko: czy w tej grze mozna zginac??? Nie gralem, ale po looknieciu filmiku z poprzednich stron mam wrazenie, ze to taki God of War w naszych czasach. Totalna rozpierducha :) pozytywnie oczywiscie :))) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mozna W pozniejszych etapach gry nawet o to nie trudno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Pasowac, pasuje Tak samo jak wykrywa pady. Warto by bylo napisac jaki padzik ;] JEDNAK PASUJE :) MAM PADA OD PS2 I PRZESCIOWKE OD MANTY A CO DO GRY - DOBRA ROZPIERDUCHA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mozna W pozniejszych etapach gry nawet o to nie trudno ;] No wiesz, w filmiku widzialem jak kolo leci z 15 ( mniej wiecej ) pietra czolowo (doslownie) na czolg i go rozwala nie robiac sobie nic, to troszke zwatpilem :) No ale nic, grunt to zabawa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Wiesz jeden czołg to pikuś gorzej jak później jest z 10 czołgów, parę helikopterów +kilkanaście mutantów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 dobrze ze skok/upadek z kilkuset metrow nie powoduje utraty zdrowia a tym bardziej smierci. fajnie sie asfalt wgniata po takim skoku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Wiesz jeden czołg to pikuś gorzej jak później jest z 10 czołgów, parę helikopterów +kilkanaście mutantów ;) No to musi byc niezla sieka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polonium Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jedna z misji jest wystarczająco dobijająca xD . 3 helikoptery i co jednego strącisz następny na jego miejsce xD . Jak nie skapniesz jak się ich pozbyć to możesz i ze 2 godziny się z nimi ganiać xD. Ogólnie gra bardzo dobra, małe braki graficzne, ale nie rzuca się w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amp Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 ja też mam problem z padem bo go nie wykrywa a mam thrustmastera,zauważyłem że ostatnio dużo gierek ma z tym problemy np. fifa 09,silent hill homecoming ale tam edycja pliku z ustawieniami pomogła a tu takiego pliczku nie mogę znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 ale tam edycja pliku z ustawieniami pomogła a tu takiego pliczku nie mogę znaleźć i oto wlasnie sie rozchodzi mozna jeszcze w rejesytrze pozmieniac nazwy pada po zmianie na LOGITECH DUAL ACTION gra lapie pada - ale "grzybki" "koslawie" dzialaja "/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie grzybki tylko prącia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ja mam problem z innej beczki, a mianowicie jest to jedyna gra w ktorej po ustawieniu rozdzialki 1920x1080 monitor fiksuje i dostaje informacje "brak sygnalu". Pytanie brzmi, dlaczego tak sie dzieje ?? W kazda gre gram w 1920x1080, jak podlaczam X360 to tez w tej rozdzialce i smiga wszystko, a ten tytul ma jakies bolesci, o co chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ja mam problem z innej beczki, a mianowicie jest to jedyna gra w ktorej po ustawieniu rozdzialki 1920x1080 monitor fiksuje i dostaje informacje "brak sygnalu". Pytanie brzmi, dlaczego tak sie dzieje ?? W kazda gre gram w 1920x1080, jak podlaczam X360 to tez w tej rozdzialce i smiga wszystko, a ten tytul ma jakies bolesci, o co chodzi ?? Moze probuje zla czestotliwosc odswiezania ustawic, tzn za wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zaobserwowaliście mini lagi (mini przycięcia) kiedy porusza się myszką? Czy tylko u mnie to występuje? Niestety jest tez to i u mnie, wygląda to tak jakby gra frezowała, choć fraps nie wykrywa żadnego spadku fps. Trochę to przeszkadza w misjach czasowych. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Pewnie każdy to ma, ale nie każdy odczuwa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mi nieco brakuje fps w zadymach, ale żadnych lagów nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja niestety odczuwam :( Wygląda to tak jakbym używał myszki kulkowej która jest mocno zabrudzona... Zauważyłem, że to najczęściej ma miejsce kiedy patrzymy na oświetlone budynki etc. czyli gdzie są cienie. Być może to wina sterowników/grafiki. Pewnie niedługo wyjdzie patch który to naprawi (mam nadzieje ;) ) albo nvidia wypuści "nowe" drivery, które to dają kopa w tej grze :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dokładnie to samo u mnie. Widać nie jest to wina sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja nie mam żadnych problemów, gra zapiernicza aż miło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumin027 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 U mnie to samo "efekt myszki kulkowej mocno zabrudzonej" ale myślałem że to wina win7 :( trzeba czekać na fixa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Właśnie jestem po 2h sesji na W7....i tak, przeniesione save'y z x64 działają bez problemu co cieszy, jednak przycinki tak samo :( ...ale zacząłem grać od nowa (specjalnie aby powtórzyć cykl dobowy) i śmiem twierdzić, że owych przycinek niema, aczkolwiek pod koniec tych 2h zaczęło trochę szarpać, ale teraz to już wygląda tak jak za duże detale ustawione w opcjach. Do tego na W7 bardziej w oczy rzuca mi się doczytywanie obiektów. Przy okazji gra nie grzeszy ilością opcji video do ustawienia :( pzd Edytowane 13 Czerwca 2009 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 u mnie gra dziala plynnie w 1650 max detale i aax4 .. grafa niekrecona .. takze cos macie z kompami ... stery 186.08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Gralem dzis jakies 50 minut na padzie , sieka maxymalna , jakas misja gdzie trzeba zkonsumowac delikwentow siedzacych w czolgach , kurna ta misja to przegiecie ja kdla mnie naparzaja wszyscy z wszystkich stron ,heli ,mutanty( huntery) ,zolnierze z bazookami i zainfekowani ludzie , 6-7 podejsc zeby wejsc do ostatniego czolgu ,ni kuta nie dalem rady niech sie koles ktory wydal na gre 29£ pomeczy ,moze sie pozniej skusze na jaks rozgrywke . b.t.w sprzet to Quad 9550 oc 3,5GHz 4GB Ramu i GF9800GTX system windows 7 x64 Zero zwisow ,freezow itp ,wszystko na maxa w rozdzialce 1680x1050 nonstop 60fps z AAx2 Ewentualnei Ci co maja te dziwne zachowania , maja ''insza'' wersje gry ;) Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 u mnie gra dziala plynnie w 1650 max detale i aax4 .. grafa niekrecona .. takze cos macie z kompami ... stery 186.08 Nom, na Abitach jest "efekt myszki z brudną kulką". LOL. Innej prawidłowości nie widzę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nom, na Abitach jest "efekt myszki z brudną kulką". LOL. Innej prawidłowości nie widzę ;) Dokładnie to samo u mnie. Widać nie jest to wina sprzętu. Cos nie ten tego chyba. :lol: :lol: Co do problemu to maja go nie tylko posiadacze plyt abita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ja mam stosunkowo dziwny problem. Przez cały czas w grze (i menu, po wcisnieciu ESC) Myszka tak jakby sama jeździła :| Dokładniej w czasie gry kamera obraca się wokół postaci, a w menu 'krzyżyk' na mapce zjeżdża po skosie w lewy dolny róg ekranu, kursor jednak pozostaje w miejscu. Reinstall nie pomógł. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) Hmm czyli jakby myszka lagowała ? Może spróbujcie wyłączyć akceleracje myszki. Zarówno w grze jak i Windowsie. Trzeba to zrobić w rejestrze. Na google znajdziecie specjalny fix co robi to za nas.Czasem sam pad może powodować dziwne zachowania gry. spróbujcie go odłączyć Sam pamiętam, że w jakimś tytule po podłączeniu pada myszka wariowała w grze. A tak po za tym to zmiana sterów na nowsze. Grzebanie w sterach ? Wyłączenie AA i włączenie na stałe vsync z poziomu sterów. Kombinujcie. Edytowane 13 Czerwca 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...