PiPoL Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Screeny: http://media.xbox360.ign.com/media/957/957837/imgs_1.html Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dla mnie to niesamowita informacja. Myślałem, że nie doczekamy się kontynuacji jednej z najlepszych gier w historii (wg mnie). Z niecierpliwością czekam na więcej informacji i na bliski termin wydania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Dajcie mi w to zagrać!!! Mafia to jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Mam nadzieję że "dwójeczka" da radę! Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Screeny wyglądają obłędnie już się nie mogę doczekać. Jeśli wyjdzie to moim zdaniem może przyćmić wyjście GTA4. Najważniejsze aby fabuła gry była chociaż 50-75% tak dobra jak pierwowzór :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fynf Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Będzie super, zwłaszcza jak będzie wykorzystywać możlwości next-genów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jak wyjdzie, to dajcie znać, czy trza znać 1'kę, by wczuć się w grę, proszę. Wsyd się przyznać - w jedynkę prawie wogóle nie grałem - trza to zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To "trza" leciec na allegro i kupic, pewnie za nascie PLN juz dostaniesz... wstyd nie miec tej pozycji w swojej grotece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak wyjdzie, to dajcie znać, czy trza znać 1'kę, by wczuć się w grę, proszę. Wsyd się przyznać - w jedynkę prawie wogóle nie grałem - trza to zmienić. Byle nie w wersje ps2 która jest ułomna względem pecetowej Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Czy ta informacja w pod tytule (X360 i PS3) jest pewna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 nie :] nie ma żadnej informacji na ten temat :] więc autor tematu zgaduje w tym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 nie :] nie ma żadnej informacji na ten temat :] więc autor tematu zgaduje w tym momencie.eee? The game is being developed by Illusion Softworks, developers of the original Mafia title, for next generation consoles and Games for Windows®. "As the original Mafia was a big success, we are excited to leverage the power of next generation console technology to create an all-new experience, while embracing the elements that resonated with the previous game's fans," said Christoph Hartmann, President of 2K. http://2kgames.com/index.php?p=news&ID=232 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mylić się jest rzeczą ludzką :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 oczywiście ;) pierwszy trailer : http://www.gamersyde.com/news_4906_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) No dobra, ale nie podali dokładnie o które konsole chodzi. Poczekajmy. Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 1. "next generation" - wii, x360, ps3 2. "consoles" - dwie lub więcej konsole 3. "the power of next generation console technology" - to by jednoznacznie wskazywalo na PS3 :lol:, ale ze jest "consoles" to iks chyba też się załapie punkt 3 raczej dyskwalifikuje Wii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Analityk ;] Niech będzie. Poczekajmy do jakegoś większego oświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 (edytowane) Pamiętacie ostatni trailer? Ten świąteczny. Tutaj macie jego rozszerzoną wersję. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - screeny Tomas Hrebicek, główny animator 2K Czech, potwierdził, że to co widzimy to nie CGI :) Oczywiście na konsolach będzie niższa rozdzielczość, mniejszy/brak AA, itp, ale i tak zapowiada się świetnie. PS. niech ktoś uzupełni podtytuł tematu. Platformy X360 i PS3 zostały potwierdzone :) Edytowane 15 Stycznia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Znamy datę premiery - 27 sierpnia 2010 Pod linkiem jest też kilka nowych screenów, a jak ktoś jeszcze nie widział to tutaj można obejrzeć najnowszy trailer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No i zagrałem w demko dzisiaj na X. Jak najbardziej pozytywne wrażenia. Super klimacik. Grafika, model jazdy i strzelanie moze byc. Jedyne co mnie razi to jak sie jedzie samochodem jakies taloe migotanie jest ( brak aa czy co, moze brak next gen filtra :). Szkoda że nie mam wydajnego pc-ta bo gierka na pewno lepiej by wygladała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Właśnie pobrałem demo na PS3. Myślałem, że taka maszynka pokaże co ta gra potrafi - Psyhx na max itd. Okazuje się, że gra wygląda jak na PC z wyłączonym Psyhx i AA. Po prostu jest brzydka. Na xboxa nawet nie pobieram, bo tam to już pewnie w ogóle nie różni się od Mafii 1 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Właśnie pobrałem demo na PS3. Myślałem, że taka maszynka pokaże co ta gra potrafi - Psyhx na max itd. Okazuje się, że gra wygląda jak na PC z wyłączonym Psyhx i AA. Po prostu jest brzydka. Na xboxa nawet nie pobieram, bo tam to już pewnie w ogóle nie różni się od Mafii 1 :/ gdzies sie schowales na te ostatnie kilka lat czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Właśnie pobrałem demo na PS3. (...) Na xboxa nawet nie pobieram, bo tam to już pewnie w ogóle nie różni się od Mafii 1 :/ X360: PS3: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BariLDZ Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No to muszę pobrać jednak demo na X360. Ale chyba i tak wybiorę wersję na PC. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Boże! Co za screeny. I jak tu chronić się przed wojnami konsol i porównaniami grafik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Co tu ukrywać, wersje konsolowe mafii 2 i tak ssą pałę, zarówno pod względem technicznym (słabe modele, słabe tekstury, ograniczona ilość pieszych) jak i pod względem płynności (gra chodzi z prędkością ~25klatek na moje oko). W gta IV różnicy między pc a konsolami aż tak mocno nie było widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) W gta IV różnicy między pc a konsolami aż tak mocno nie było widać. Lol? To jedna z gier gdzie różnica jest kosmiczna. Na konsolach 15-25 FPS, spadki w kluczowych momentach (a czasami w byle jakich typu zjazd z mostu), przy jakiejś zadymie wręcz tragedia (np. misja z czołgiem NOOSE w TBoGT). Duuuuużo słabszy View/Detail Distance, sami podawali że na konsolach było ok. 20 (nie pamietam dokładnej wartości). Woda odpowiednikiem ustawienia Low, dużo słabsze odbicia, i do tego cienie jeszcze bardziej sprayowane niż na PC (wersja PC zresztą dostała nowe genialne cienie w patchu). Do tego wymuszony bardzo intensywny blur, a na PS3 obniżona rozdziałka bez AA. W Mafii na PC są bardzo małe różnice między poziomem detali, w GTA IV między min i max jest absolutna przepaść. Pomijając wymagania sprzętowe, to wizualnie wersja PC GTA IV deklasuje wersje konsolowe na max detalach. Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) Właśnie pobrałem demo na PS3. Myślałem, że taka maszynka pokaże co ta gra potrafi - Psyhx na max itd. Okazuje się, że gra wygląda jak na PC z wyłączonym Psyhx i AA. Po prostu jest brzydka. Na xboxa nawet nie pobieram, bo tam to już pewnie w ogóle nie różni się od Mafii 1 :/ Ad rem do tej wypowiedzi- jak dobitnie pokazuje ten agregat porównawczy http://misterslimm.wordpress.com/360-vs-ps3/xbox-360-vs-ps3-head-to-head-face-off-results/Head-to-Head Results zdecydowanie nie ma po co grać w tytuły multiplatformowe na xboxie. Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 (edytowane) Boże! Co za screeny. I jak tu chronić się przed wojnami konsol i porównaniami grafik... Dla podsycenia owej wojny: - Mafia 2 Graphics Comparision ;) Edytowane 14 Sierpnia 2010 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Różnice nie są duże, jedynie trawa na PS3 mocno kuleje, troche mniej detali na konsolach (choć takiej jakości filmik nie wszystko pokazuje). Jest jedna podstawowa wada który jak dla mnie dyskwalifikuje tą grę na konsolach - tearing. Jeśli nie będzie Vsynca w pełnej wersji, to nie wiem kto w to zagra (chyba tylko ktoś kto nie widzi różnicy między SD a HD, itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dla posiadaczy ps3 2K Forums - View Single Post - It's time for answers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...