Skocz do zawartości
Kyrfal

Upgrade Peceta

Rekomendowane odpowiedzi

krotka char. mojego sprzetu- geforce 7300 gs, c2d 1.8ghz (e4300), 1gb ramu ddr2 w kosciach po 512mb

kolega mowi ze najlepiej najpierw zainwestowac w: http://www.apollo.pl/store/show_detail/21/b64:cGFsaXQ=/34477

potem zasilacz (tylko nie wiem jak) bo to prądozerne jest

potem plyta głowna (http://www.apollo.pl/store/show_detail/b64:ZXZnYSA2NTBp/35305)

no i ram, nie wiem czy dac go na koncu czy po zasilaczu i w ogole nie mam typow- mozecie sie wykazac swoja wiedza jesli macie jakies pomysly :D

dodam ze plyta glowna ma mi dac mozliwosc podkrecenia do 3ghz mojego procka jak najtanszym kosztem, a reszta sprzetu ma byc duzo lepsza od poprzedniego ktory wymienilem ale mozliwie najtansza- jezeli ktoras z rzeczy wedlug was nie spelnia podanych wymogow napiszcie jesli moge cos tak samo dobrego dostac ewentualnie taniej

@2 x down

napisalem ze chce to zrobic jak najtanszym kosztem

Edytowane przez Kyrfal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz jaką masz płytę główną i zasilacz. Może przez kiepski zasilacz nie możesz pobawić się w O/C??

plyte glowna mam do podkrecania tak sie nadajaca ze niedosc ze nie ma niektorych opcji to jest takie posrane ze moge max 2ghz podkrecic, to ja dzkuje bardzo

a zasilacz taki ze jak napisalem na forum to koles wybuchnal smiechem ze mial taki sam i ze mu po 2 latach bez podkrecania zadnego sie cos tam w srodku spalilo i wylało

Edytowane przez Kyrfal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi