Kyrfal Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) krotka char. mojego sprzetu- geforce 7300 gs, c2d 1.8ghz (e4300), 1gb ramu ddr2 w kosciach po 512mb kolega mowi ze najlepiej najpierw zainwestowac w: http://www.apollo.pl/store/show_detail/21/b64:cGFsaXQ=/34477 potem zasilacz (tylko nie wiem jak) bo to prądozerne jest potem plyta głowna (http://www.apollo.pl/store/show_detail/b64:ZXZnYSA2NTBp/35305) no i ram, nie wiem czy dac go na koncu czy po zasilaczu i w ogole nie mam typow- mozecie sie wykazac swoja wiedza jesli macie jakies pomysly :D dodam ze plyta glowna ma mi dac mozliwosc podkrecenia do 3ghz mojego procka jak najtanszym kosztem, a reszta sprzetu ma byc duzo lepsza od poprzedniego ktory wymienilem ale mozliwie najtansza- jezeli ktoras z rzeczy wedlug was nie spelnia podanych wymogow napiszcie jesli moge cos tak samo dobrego dostac ewentualnie taniej @2 x down napisalem ze chce to zrobic jak najtanszym kosztem Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Kyrfal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 najpierw IMO zasilacz - Huntkey HK350AP, potem mobo - Foxconn P35A / MSI neo-2 fir , potem grafika - palit 8600 sonic+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Najpierw to napisz ile masz kasy bo inaczej to wiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Napisz jaką masz płytę główną i zasilacz. Może przez kiepski zasilacz nie możesz pobawić się w O/C?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jakby miał niekiepski, to by nie chciał go zamieniać :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyrfal Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Napisz jaką masz płytę główną i zasilacz. Może przez kiepski zasilacz nie możesz pobawić się w O/C??plyte glowna mam do podkrecania tak sie nadajaca ze niedosc ze nie ma niektorych opcji to jest takie posrane ze moge max 2ghz podkrecic, to ja dzkuje bardzo a zasilacz taki ze jak napisalem na forum to koles wybuchnal smiechem ze mial taki sam i ze mu po 2 latach bez podkrecania zadnego sie cos tam w srodku spalilo i wylało Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Kyrfal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...