kwaska Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam problem ze ściąganiem plików z internetu. Nie chodzi tutaj o torrenty ani emule. Problem polega na tym , że pliki nie pobierają się do końca. Są to różne pliki: sterowniki, freeware z różnych stron. Np. próbowałem pobrać ProbeII z serwera Asusa i ściąganie zatrzymało się po pobraniu 9.2MB z 9.6mb(95%) Nie mam zielonego pojęcia w czym jest problem. Dodam, że w niedzielę formatowałem partycję z windowsem i wgrałem na nowo. Korzystam z Mozilli Firefox 2.0.0.6, na IE7.0 jest identycznie. Do internetu jestem podłączony przez switcha tak samo jak drugi komputer- na nim nie ma problemu. Na kompie wgrany Avast i Zone Alarm. Strony wczytuja sie w calosci. Proszę o pomoc ;) Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez Rahuene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 flashgetem sprawdzales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Flashgetem pobiera bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jaki masz internet? Jeśli radiówkę to raczej normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) nie mam radiówki, mam szybkie łącze przez kabla. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Rahuene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...