piochuu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam chciałbym sobie kupić Laptopa uzbierałem sobie 4,5 tysiąca złotych i chciałbym sobie coś w tych granicach cenowych kupić. Co byście polecili. Myślę nad Sony Vaio CR11S/W 14.1''/T7100 który jest ciutkę droższy ale za to wygląda mi na bardzo ciekawą propozycje. Ale jestem też otwarty na inne propozycje Zależy mi by miał bezprzewodową łączność z internetem ( czyli WiFi jak się nie mylę ) kamerę wbudowaną, mikrofonik. I dobrą kartę graficzną i procek do montowania filmików lub obróbki zdjęć. Proszę o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 za 4,5K nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem fajnego lapka, na pewno Intel Core 2 Duo 2.0Ghz 4MB, jakaś nVidia, minimum 1024ddr2 w dualu, wifi to jak standart, kamerka różnie, wejście na mikrofon standart, poszukaj w asusach i toshibach (ok 4k i fajny sprzęt), to wszystko jakoś potanioało xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piochuu Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Znaczy to wiem że nie ma problemu z znalezieniem dobrego laptopa w tych granicach cenowych. Tylko teraz szukam modelu adekwatnego do tej ceny. I mam kilka na oku ale nie mogę się zdecydować który by tu byłby najlepszy. I teraz bym się bardzo cieszył jakby jakiś większy znawca komputerów niż ja mi napisał jaki model konkretnie by pasował do obróbki filmów i zdjęć- Żeby np. nie było przekłamania w kolorach miedzy zdjęciem na monitorze a w zdjęciu na papierze. I też żeby ten komputer posłużył trochę do zabawy. Posiedzenia w internecie tak jak mówiłem przez WiFi itp. Bardzo bede wdzięczny za odpowiedzi i rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.emobilne.pl/www.emobilne.pl/not...d6f5b1128c83f08 3699zł + dokupisz 2x1gb za 300zł i do obróbki filmów jak najbardziej, proc super też, szkoda ze nie znalazłem takiej oferty jak 2 miechy temu kupowałem lapka z tąd mam zintegrowaną grafe... choć nie gram w gry to nie przeszkadza, a odwzorowanie kolorów nie odbiega az tak bym sie chciał powiesić. za niecały rok u siebie wymieniam procesor na 2.0 4mb bo teraz ok 1000zł kosztuje to wole przeczekać cene. Boli serce ze tak wszytsko tanieje ale sie tego nie dogoni, albo kupie z jakiegoś na allegro mobo z grafiką i wsadze tu xD . a jak sie okaże ze ogólnie taniej wyjdzie kupić kiedyś tam nowego lapka to sie kupi :] Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...